ΚΥΠΡΟΣ: Χειροπέδες σε τέσσερα πρόσωπα για την άφιξη μεταναστών

ΚΥΠΡΟΣ: Χειροπέδες σε τέσσερα πρόσωπα για την άφιξη μεταναστών

Χειροπέδες σε τέσσερα πρόσωπα πέρασε η Αστυνομία για την άφιξη των 51 μεταναστών στην περιοχή «Κάππαρη» στην επαρχία Αμμοχώστου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία πρόκειται για 31χρονο, 25χρονο, 21χρονο και 19χρονο, οι οποίοι φαίνεται να είναι οι οδηγοί της βάρκας που μετέφερε τους 51 μετανάστες.

Η Αστυνομία συνεχίζει τις εξετάσεις.

Θυμίζουμε ότι γύρω στις 11:00 το πρωί του Σαββάτου 05/09,  πλοιάριο το οποίο μετέφερε 51 μετανάστες προσάραξε στη νεκρή ζώνη πλησίον της περιοχής «Κάππαρη» στην επαρχία Αμμοχώστου και από αυτό αποβιβάστηκαν 35 άντρες, 5 γυναίκες και 11 παιδιά. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Το θετικό κλίμα δεν αρκεί - Οι τρεις εκκρεμότητες Χριστοδουλίδη και η δύσκολη αποστολή της Ολγκίν - Τι αναμένεται από τις επαφές με την απεσταλμένη του ΟΗΕ

Κυπριακό: Το θετικό κλίμα δεν αρκεί - Οι τρεις εκκρεμότητες Χριστοδουλίδη και η δύσκολη αποστολή της Ολγκίν - Τι αναμένεται από τις επαφές με την απεσταλμένη του ΟΗΕ

Η νέα κινητικότητα γύρω από το Κυπριακό δημιουργεί ένα παράθυρο για επανεξέταση των δυνατοτήτων συνεννόησης μεταξύ των δύο πλευρών, χωρίς όμως να έχουν μέχρι στιγμής διαμορφωθεί οι προϋποθέσεις, για την επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων. Η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Ερχιουρμάν, στις 27 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε σε θετικό κλίμα, αλλά ολοκληρώθηκε χωρίς κοινό ανακοινωθέν και χωρίς δημοσιοποίηση συγκεκριμένων αποτελεσμάτων.

BEST OF TOTHEMAONLINE