Παντρεύεται η Ελεονώρα Ζουγανέλη με τον δικηγόρο Σπύρο Δημητρίου

Παντρεύεται η Ελεονώρα Ζουγανέλη με τον δικηγόρο Σπύρο Δημητρίου

Τον άντρα της ζωής της φαίνεται πως βρήκε η Ελεονώρα Ζουγανέλη στο πλευρό του γνωστού δικηγόρου Σπύρου Δημητρίου.

Τόσο η Ελεονώρα όσο και ο Σπύρος έχουν κρατήσει από την αρχή χαμηλό προφίλ στη σχέση του με τους παπαράτσι να τους έχουν απαθανατίσει μαζί μετρημένες φορές.

Ο γοητευτικός ποινικολόγος  Σπύρος Δημητρίου που κατάφερε να κλέψει την καρδιά της Ελεονώρας έχει πολλές επιτυχίες στο ενεργητικό του και είναι  απόφοιτος Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, με σπουδές στο Πανεπιστήμιο Paris 1 της Σορβόννης.

Έχει δικό του δικηγορικό γραφείο στην Αθήνα ενώ έχει εμφανιστεί σε αρκετές τηλεοπτικές εκπομπές για σημαντικές υποθέσεις.

Σύμφωνα με δημοσίευμα καθημερινής εφημερίδας το ζευγάρι μπορεί να μη μετράει πολύ καιρό αλλά και οι δυο τους είναι σίγουροι για την αγάπη τους!

Έτσι η Ελεονώρα και ο Σπύρος παντρεύονται και μάλιστα την αναγγελία του γάμου τους έχει ήδη δημοσιευτεί στο φύλλο της εφημερίδας «Εστία».

«Ο Σπυρίδων Δημητρίου κάτοικος Αθηνών γεννηθείς εις Αθήνας, του Αλκιβιάδη και της Σταυρούλας το γένος Σούφλα, και η Ελεωνόρα Ζουγανέλη κάτοικος Αθηνών γεννηθείσα εις; Αμαρούσιον, του Ιωάννη και της Ισιδώρας το γένος Σιδέρη πρόκειται να έλθουν σε γάμο που θα γίνει εις Βάρκιζα» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

To πρόγραμμα για τη Γενεύη - Ποιοι θα συνοδεύουν τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

To πρόγραμμα για τη Γενεύη - Ποιοι θα συνοδεύουν τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναχωρεί το απόγευμα της 16ης Μαρτίου, για τη Γενεύη, όπου κατόπιν πρόσκλησης του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών κ. Αντόνιο Γκουτέρες, θα συμμετάσχει στη διευρυμένη Συνάντηση για το Κυπριακό που θα πραγματοποιηθεί στις 17 και 18 Μαρτίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE