Σε νοσοκομείο του Μιλάνο ο Μπερλουσκόνι

Σε νοσοκομείο του Μιλάνο ο Μπερλουσκόνι

Ο Ιταλός πρώην Πρωθυπουργός Σίλβιο Μπερλουσκόνι εισήχθη αργά το βράδυ της Πέμπτης 3/9 στο νοσοκομείο Σαν Ραφαέλε του Μιλάνου, δυο μέρες μετά το θετικό τεστ κορωνοϊού, όπως έκαναν γνωστό οι συνεργάτες του την Παρασκευή 4/9.


Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρεται ότι "η εισαγωγή αποφασίσθηκε για προληπτικούς λόγους μετά την εμφάνιση κάποιων συμπτωμάτων", αλλά "η γενικότερη κατάσταση του Μπερλουσκόνι δεν είναι σοβαρή".

Η συνεργάτιδά του και γερουσιαστής Λίτσια Ροντζούλι δήλωσε στη Rai ότι "μετά από κάποιες μικρές δυσκολίες που αντιμετώπισε σήμερα το πρωί, ο Καβαλιέρε είναι τώρα καλά".

 

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Είδε και τον Γκουτέρες ο ΠτΔ - Έλαβε ενημέρωση για τις επαφές της Ολγκίν στην Τουρκία

Είδε και τον Γκουτέρες ο ΠτΔ - Έλαβε ενημέρωση για τις επαφές της Ολγκίν στην Τουρκία

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης είχε σήμερα στο περιθώριο της Διάσκεψης για τους Ωκεανούς, στη Νίκαια, συνάντηση με τον ΓΓ των ΗΕ κ. Αντόνιο Γκουτέρες.