Επέστρεψε...

Επέστρεψε...

Σε ολοκλήρωση ενίσχυσης του δυναμικού της για την επόμενη σαιζόν προχώρησε η Αλκή Ορόκλινης.

«Η ΑΛΚΗ Ορόκλινη ανακοινώνει τη μεταγραφή του πολυσύνθετου ποδοσφαιριστή Χριστόδουλου Κουντουρέττη. Ο Χριστόδουλος έπαιξε 2,5 χρόνια στην ΑΛΚΗ και ήταν από τα αγαπημένα παιδιά της κερκίδας. Ήταν βασικό στέλεχος το 2009-10 όταν η ΑΛΚΗ κατέκτησε το Πρωτάθλημα Β’ Κατηγορίας.

Στις πρώτες του δηλώσεις ο ποδοσφαιριστής ανέφερε ότι είναι πολύ χαρούμενος και ότι θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να κάνει ευτυχισμένους τους φίλους της ΑΛΚΗΣ, τη διοίκηση, τον Πρόεδρο και να δικαιώσει τους ανθρώπους που τον εμπιστεύθηκαν.

Ο ποδοσφαιριστής πέρασε από τα γραφεία, υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο και φωτογραφήθηκε με τον Πρόεδρο κ. Άντη Λόππα.

Το Δ.Σ. και το τεχνικό επιτελείο καλωσορίζει τον ποδοσφαιριστή και του εύχεται κάθε επιτυχία» αναφέρει η ανακοίνωση της διοίκησης της Αλκής.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αναταραχή στην Πάφο: Η υπόθεση Φαίδωνος που συγκλονίζει την πόλη - Μάζεψε τα πράγματα του από το Δημαρχείο - Βίντεο

Αναταραχή στην Πάφο: Η υπόθεση Φαίδωνος που συγκλονίζει την πόλη - Μάζεψε τα πράγματα του από το Δημαρχείο - Βίντεο

Σε αργία τέθηκαν οι Δήμαρχοι Πάφου, Φαίδωνας Φαίδωνος, και Λευκονοίκου, Πιερής Γυψιώτης, μετά από απόφαση του Υπουργείου Εσωτερικών, σηματοδοτώντας καταιγιστικές εξελίξεις στο πολιτικό σκηνικό της περιοχής.

BEST OF TOTHEMAONLINE