Συμφωνούμε με Τάκη Αντωνίου…

Συμφωνούμε με Τάκη Αντωνίου…

Διάβασα τις τοποθετήσεις του Τάκη Αντωνίου σε ραδιοφωνική εκπομπή το πρωί της Δευτέρας (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ). 

Θεωρώ πολύ ρεαλιστική την προσέγγιση του παλαίμαχου άσου, πρώην προπονητή και πρώην διοικητικού στελέχους των γαλαζοκίτρινων.

Ειδικά το ζήτημα που έθεσε, για τους παίχτες που θέλουν να φύγουν, φαίνεται ότι επηρεάζει καθοριστικά για να μην λειτουργεί ικανοποιητικά η ομάδα.

Με πιο απλά λόγια “φωνάζει” το συγκεκριμένο γεγονός.

Από τότε που σχολιάζει εκ του μακρόθεν ο κύριος Τάκης, τα δρώμενα στην ομάδα, τις περισσότερες φορές συμφωνούμε μαζί του.

Μόνο τότε που έκανε την “τρελή” κοστολόγηση για τον Τάμαρι (σε συνεργασία με την “Άνω Βουλή” όπως ο ίδιος είπε) το είχε παρατραβήξει.

Π.Χ. 

The post Συμφωνούμε με Τάκη Αντωνίου… appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Στον δρόμο προς τις βουλευτικές- Οι προκλήσεις και η «επανασύνδεση»κομμάτων με τη βάση

Στον δρόμο προς τις βουλευτικές- Οι προκλήσεις και η «επανασύνδεση»κομμάτων με τη βάση

Σε τροχιά βουλευτικών εκλογών εισέρχονται δειλά-δειλά τα κόμματα, τα οποία αφού ξεπέρασαν το σοκ των διπλών εκλογών του Ιουνίου του 2024, προσπαθούν να σταθούν ξανά στα πόδια τους, κοιτάζοντας μπροστά και ευελπιστώντας ότι εκείνο που βίωσαν τον περασμένο Ιούνιο, δεν πρόκειται να επαναληφθεί.

BEST OF TOTHEMAONLINE