Πήγε γήπεδο και… «κατάσκοπος» ο Τιμούρ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Πήγε γήπεδο και… «κατάσκοπος» ο Τιμούρ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

ΑΕΚ και ΑΠΟΕΛ διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο ντέρμπι της δεύτερης αγωνιστικής στην «Αρένα» και στο γήπεδο βρέθηκε ο Τιμούρ Κετσπάγια.

Ο Γεωργιανός κόουτς της Ανόρθωσης, ανέλαβε χρέη «κατάσκοπου» βλέποντας το μεγάλο παιχνίδι.

Υπενθυμίζεται, πως η Κυρία, την επόμενη αγωνιστική, μετά τη διακοπή για τους αγώνες της Εθνικής, θα αντιμετωπίσει την Ομόνοια.

Δείτε φωτογραφίες από την κάμερα του ThemaSports.com: 

The post Πήγε γήπεδο και… «κατάσκοπος» ο Τιμούρ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απηύθυνε πρόσκληση στον Ερντογάν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - «Δεν είναι η Κύπρος που δεν αναγνωρίζει την Τουρκία»

Απηύθυνε πρόσκληση στον Ερντογάν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - «Δεν είναι η Κύπρος που δεν αναγνωρίζει την Τουρκία»

H Γαλλία μπορεί και οφείλει να διαδραματίσει ηγετικό ρόλο στις προσπάθειες για την επίλυση του Κυπριακού, δηλώνει στην "Le Figaro" ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος σημειώνει ότι αυτό είναι κάτι που συζητά εδώ και καιρό με τον Πρόεδρο της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν. 

BEST OF TOTHEMAONLINE