Το ΕΖΗΣΕ με ΑΠΟΕΛ και το ΕΥΧΗΘΗΚΕ στην… Ευρωπαία Ομόνοια

Το ΕΖΗΣΕ με ΑΠΟΕΛ και το ΕΥΧΗΘΗΚΕ στην… Ευρωπαία Ομόνοια

Ο προπονητής της Καρμιώτισσας Πάνω Πολεμιδιών, Χρύσης Μιχαήλ, ως ποδοσφαιριστής στον ΑΠΟΕΛ είχε αγωνιστεί στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Άρα, ξέρει αρκετά καλά τι σημαίνει για έναν ποδοσφαιριστή, για έναν προπονητή, για μία διοίκηση να δει την ομάδα στους χρυσοφόρους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Με το πέρας του αγώνα με την Ομόνοια, μιλώντας στη δημοσιογραφική διάσκεψη, ο Χρύσης Μιχαήλ ευχήθηκε στους «τρφυλλοφόρους» καλή συνέχεια και γιατί όχι να μπει σε ομίλους Ευρωπαϊκής διοργάνωσης, είτε Τσάμπιονς είτε Γιουρόπα Λιγκ.

«Πρώτα θέλω να συγχαρώ την Ομόνοια για τη νίκη και για τη μεγάλη επιτυχία στην Ευρώπη και της εύχομαι να καταφέρει να μπει στους ομίλους της Ευρώπης» είπε χαρακτηριστικά ο Κύπριος κόουτς.

Διαβάστε:

ΧΡΥΣΗΣ μετά την Ομόνοια: «Οι παίκτες μου για ακόμη μια φορά μέσα στο ΓΣΠ…» (ΒΙΝΤΕΟ)

The post Το ΕΖΗΣΕ με ΑΠΟΕΛ και το ΕΥΧΗΘΗΚΕ στην… Ευρωπαία Ομόνοια appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Το μήνυμα Κωνσταντίνου Κόμπου - Το παιχνίδι εντυπώσεων και οι κόκκινες γραμμές

Κυπριακό: Το μήνυμα Κωνσταντίνου Κόμπου - Το παιχνίδι εντυπώσεων και οι κόκκινες γραμμές

Σε μια περίοδο όπου οι ισορροπίες στο Κυπριακό παραμένουν εύθραυστες, η Λευκωσία επιχειρεί να κρατήσει τη διαδικασία εντός θεσμικού πλαισίου και να αποτρέψει ερμηνείες που θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε νέα αδιέξοδα. Η δημόσια τοποθέτηση του Υπουργού Εξωτερικών Κωνσταντίνου Κόμπου απέναντι στις πρόσφατες δηλώσεις της Προσωπικής Απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Μαρίας Άνχελα Ολγκίν, αποτελεί σαφή μήνυμα προς όλα τα μέρη: το Κυπριακό δεν κινείται με ερμηνείες ούτε με αποσπασματικές ερμηνείες δηλώσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE