Ευχαριστίες προς "Στις Επτά"...

Ευχαριστίες προς "Στις Επτά"...

Ευχαριστίες προς την εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού «MEGA» που μεταδίδεται καθημερινά το πρωί «Στις Επτά» στέλνει η διοίκηση του Ερμή Αραδίππου.

 

Ο λόγος αναφέρεται στην πιο κάτω ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση των «φτεροπόδαρων»:

«Η Διοίκηση του Ερμή ευχαριστεί θερμά την  εκπομπή το Mega  <<Στις Επτά>> και τους δημοσιογράφους Κατερίνα Αγαπητού, Έμιλυ Αντωνίου και τον Πανίκο Χατζηλιασή για την ευκαιρία και το θάρρος που έδωσαν στους νεαρούς ποδοσφαιριστές να συνεχίσουν να ασχολούνται με το ποδόσφαιρο.

Αυτό πού έκαναν αυτοί οι δημοσιογράφοι είναι παράδειγμα προς μίμηση προς όλα τα κανάλια να αναδεικνύουν μέσα από τις εκπομπές τους τους νεαρούς Κύπριους ποδοσφαιριστές».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κατέθεσε ο Οδυσσέας - Θα αξιολογηθούν τα στοιχεία που έδωσε

Κατέθεσε ο Οδυσσέας - Θα αξιολογηθούν τα στοιχεία που έδωσε

Ολοκληρώθηκε η κατάθεση του Οδυσσέα Μιχαηλίδη ο οποίος κλήθηκε από τον Αρχηγό της Αστυνομίας, Θέμιστο Αρναούτη με οδηγίες του Γενικού Εισαγγελέα και του Βοηθού Γενικού Εισαγγελέα να προβεί σε γραπτή κατάθεση για όλα όσα δήλωσε δημοσίως.