Ελλάδα - Κορωνοϊός: Πέθανε 45χρονος χωρίς υποκείμενα νοσήματα - Καμπανάκι ανησυχίας

Ελλάδα - Κορωνοϊός: Πέθανε 45χρονος χωρίς υποκείμενα νοσήματα - Καμπανάκι ανησυχίας

Ο θάνατος ενός άνδρα, χωρίς υποκείμενα νοσήματα, από κορωνοϊό γνωστοποιήθηκε σήμερα.

Συγκεκριμένα ο 45χρονος άνδρας που εισήχθη στο νοσοκομείο «Παμμακάριστος» στις 29 Ιουλίου κατέληξε στις 4 Αυγούστου. Ο άντρας δεν έπασχε υποκείμενα νοσήματα.Την περασμένη Παρασκευή είχε γνωστοποιηθεί ο θάνατος ενός ακόμη άνδρα, από την Καβάλα, χωρίς υποκείμενα νοσήματα.
 
Ο άνδρας, 52 ετών, είχε εισαχθεί στη Μονάδα Ειδικών Λοιμώξεων του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης στις 26 Ιουλίου, όταν βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό. Στις 7 Αυγούστου εισήχθη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας καθώς επιδεινώθηκε η υγεία του και κατέληξε το πρωί της περασμένης Παρασκευής.
 
Σημειώνεται πως σήμερα ανακοινώθηκαν 259 νέα κρούσματα με τον συνολικό αριθμό να ανέρχεται σε 9531. Παράλληλα ανακοινώθηκαν έξι νέοι νεκροί. Τα περισσότερα από τα νέα κρούσματα εντοπίστηκαν στην Αττική.
 
Παράλληλα 35 ασθενείς νοσηλεύονται διασωληνωμένοι. Στις αρχές του μήνα δέκα ασθενείς με κορωνοϊό νοσηλεύονται σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας. Ο αριθμός των νεκρών ανέρχεται σε 254.
 
ΠΗΓΗ: lifo.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΠτΔ σε συνέντευξη στην Al-Ahram: «Ευρείες προοπτικές για τις σχέσεις Κύπρου - Αιγύπτου και εμβάθυνση της στρατηγικής εταιρικής σχέσης»

ΠτΔ σε συνέντευξη στην Al-Ahram: «Ευρείες προοπτικές για τις σχέσεις Κύπρου - Αιγύπτου και εμβάθυνση της στρατηγικής εταιρικής σχέσης»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης έδωσε σε συνέντευξη του στην Al-Ahram στην οποία αναφέρθηκε στις ευρείες προοπτικές για τις σχέσεις Κύπρου - Αιγύπτου και την εμβάθυνση της στρατηγικής εταιρικής σχέση

BEST OF TOTHEMAONLINE