ΤΖΟΚΕΡ: Χρήμα με το τσουβάλι μοίρασε το τυχερό παιχνίδι - 25.768 ευρώ 'τσίμπησαν' τυχεροί

ΤΖΟΚΕΡ: Χρήμα με το τσουβάλι μοίρασε το τυχερό παιχνίδι - 25.768 ευρώ 'τσίμπησαν' τυχεροί

Μπορεί στη σημερινή κλήρωση (Πέμπτη 27/8) του ΤΖΟΚΕΡ να μη βρέθηκε υπερτυχερός για τα 3,8 εκατομμύρια ευρώ, το τυχερό παιχνίδι του ΟΠΑΠ όμως φρόντισε να μοιράσει απλόχερα χρήμα σε αρκετούς.

Συγκεκριμένα στο 5άρι είχαμε τρεις τυχερούς οι οποίοι θα καρπωθούν το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 25.768,50 ευρώ ο καθένας.
 
Πέραν όμως αυτού στην κατηγορία 4+1 είχαμε σωρεία επιτυχιών. 27 τυχερά δελτία ‘τσέπωσαν’ ήδη τον Αυγουστιάτικο μποναμά ύψους 2.500 ευρώ έκαστος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πριν από την άφιξη του Αντόνιο Γκουτέρες: Η κρίσιμη ενημέρωση Ολγκίν στον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη και το νέο διπλωματικό τεστ για το Κυπριακό

Πριν από την άφιξη του Αντόνιο Γκουτέρες: Η κρίσιμη ενημέρωση Ολγκίν στον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη και το νέο διπλωματικό τεστ για το Κυπριακό

Λίγες μόλις ώρες πριν από την άφιξη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο, η σημερινή συνάντηση της προσωπικής του απεσταλμένης, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη, αποκτά βαρύνουσα πολιτική και διπλωματική σημασία. Δεν πρόκειται για μια τυπική ενημέρωση μετά από έναν ακόμη κύκλο επαφών. Είναι η τελευταία ουσιαστική ανταλλαγή απόψεων, πριν ο επικεφαλής του ΟΗΕ αναλάβει προσωπικά την προσπάθεια να διαπιστώσει αν υπάρχουν οι ελάχιστες προϋποθέσεις για να διατηρηθεί ζωντανή η προοπτική μιας νέας διαδικασίας στο Κυπριακό.