Πρόεδρος του CIF: 'Πάντα προειδοποιούσαμε για τις παγίδες του Προγράμματος Πολιτογράφησης

Πρόεδρος του CIF: 'Πάντα προειδοποιούσαμε για τις παγίδες του Προγράμματος Πολιτογράφησης

«Αυτό που επιβάλλεται να γίνει άμεσα από τις κυβερνητικές αρχές είναι η άμεση ανάλυση για εξακρίβωση και επαλήθευση των πληροφοριών του Al Jazeera ώστε σε περίπτωση που οποιεσδήποτε από αυτές ευσταθούν, να ληφθούν άμεσα διορθωτικά μέτρα», δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Προέδρος του ΔΣ του Cyprus Integrity Forum (CIF) Μάριος Σκανδάλης.

«To Cyprus Integrity Forum (CIF) πάντοτε προειδοποιούσε και ενημέρωνε για τις παγίδες που ελλοχεύουν μέσω μιας χαλαρής εφαρμογής του Προγράμματος Πολιτογράφησης στην Κυπριακή Δημοκρατία», είπε ο κ. Σκανδάλης, προσθέτοντας ότι αυτό άλλωστε αναφέρεται και ως ένα από τα τρία σημεία βελτίωσης στην πρόσφατη έκθεση της Επιτροπής Moneyval για την Κύπρο το 2019.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Παπαναστασίου για GSI: Η μεταβίβαση άδειας στον ΑΔΜΗΕ δείχνει το ενδιαφέρον της ΚΔ για το έργο

Παπαναστασίου για GSI: Η μεταβίβαση άδειας στον ΑΔΜΗΕ δείχνει το ενδιαφέρον της ΚΔ για το έργο

Η μεταβίβαση της άδειας και της διαχείρισης του GSI στον ΑΔΜΗΕ δείχνουν ακριβώς αυτό που έχει συμφωνηθεί ώστε να προχωρήσουν όλα τα οποία είναι σε εκκρεμότητα σε κάποια επίλυση, ώστε να μπορέσει το έργο να μην έχει προβλήματα θεσμικά και ρυθμιστικά, δηλώνοντας με τον πιο επίσημο τρόπο το ενδιαφέρον της Κυπριακής Δημοκρατίας για το έργο, δήλωσε στο ΚΥΠΕ το Σάββατο στο ΚΥΠΕ ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας, Γιώργος Παπαναστασίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE