Μεγάλη απώλεια για τον ΑΠΟΕΛ

Μεγάλη απώλεια για τον ΑΠΟΕΛ

Τα άσχημα μαντάτα που αφορούν τον Ούρκο Πάρντο, έχουν σκορπίσει δικαιολογημένα προβληματισμό στις τάξεις του ΑΠΟΕΛ.

Σαφώς και ο Διονύσης Χιώτης είναι ικανότατος και αυτό δεν επιδέχεται αμφισβήτησης, όπως επίσης και ο διεθνής τερματοφύλακας Τάσος Κίσσας. Είναι αλήθεια όμως πως η απουσία του Πάρντο είναι μεγάλη απώλεια για τον ΑΠΟΕΛ.

Με την εμπιστοσύνη που εμπνέει κάτω από τα δοκάρια αλλά και την  σταθερή του απόδοση, αποτελεί εγγύηση για τον ΑΠΟΕΛ, που θα πρέπει ωστόσο να ζήσει με την απουσία του.

Την φετινή σεζόν η ομάδα ταλαιπωρήθηκε από σωρεία τραυματισμών (πιθανότατα τους περισσότερους από κάθε άλλη ομάδα), ωστόσο βρήκε τις λύσεις, βρήκε τον τρόπο να αντιδράσει και να είναι μέσα και στους δύο της στόχους.

Πλέον, ο ΑΠΟΕΛ έχει να αντιμετωπίσει την απώλεια του Πάρντο, καθώς το πρωτάθλημα μπαίνει στην τελική του ευθεία, ενώ η ομάδα στις 20 Μαϊου θα αντιμετωπίσει την ΑΕΛ στον τελικό του Κυπέλλου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κατέθεσε για το «Κράτος Μαφία» ο ΠτΔ: «Δεν έχω κάτι να πω. Ό,τι ρωτήθηκα απάντησα»

Κατέθεσε για το «Κράτος Μαφία» ο ΠτΔ: «Δεν έχω κάτι να πω. Ό,τι ρωτήθηκα απάντησα»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, προσήλθε το πρωί της Πέμπτης στην Ανεξάρτητη Αρχή κατά της Διαφθοράς, στη Λευκωσία, προκειμένου να καταθέσει σχετικά με τα όσα αναφέρονται για τον τέως Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη, στο βιβλίο του δημοσιογράφου Μακάριου Δρουσιώτη, «Κράτος Μαφία».

BEST OF TOTHEMAONLINE