Τέλος η σεζόν για Μπαντστούμπερ

Τέλος η σεζόν για Μπαντστούμπερ

Τρεις ως τέσσερις μήνες θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης ο Χόλγκερ Μπαντστούμπερ, ο οποίος θα υποβληθεί τελικά σε χειρουργική επέμβαση.

Ο 26χρονος κεντρικός αμυντικός τραυματίστηκε σοβαρά στον τετρακέφαλο και σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των Βαυαρών θα μείνει εκτός γηπέδων σίγουρα για τρεις μήνες, ίσως και για τέσσερις, ανάλογα με το πώς θα εξελιχθεί η αποθεραπεία. 

Αυτό σημαίνει πως ο Μπαντστούμπερ λέει «αντίο» στην τρέχουσα σεζόν και θα εμφανιστεί ξανά στα γήπεδα τη νέα αγωνιστική περίοδο. Ακόμα μία ατυχία για την Μπάγερν Μονάχου, που έχει χτυπηθεί όσο καμία άλλη ομάδα φέτος από τραυματισμούς.

Πηγή: sdna.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Συντονισμός Αθηνών-Λευκωσίας ενόψει πενταμερούς - Βλέπει Μητσοτάκη ο Χριστοδουλίδης - Στη Λευκωσία ο Βρετανός Υφυπουργός για την Ευρώπη

Συντονισμός Αθηνών-Λευκωσίας ενόψει πενταμερούς - Βλέπει Μητσοτάκη ο Χριστοδουλίδης - Στη Λευκωσία ο Βρετανός Υφυπουργός για την Ευρώπη

Στην Αθήνα μεταβαίνει το ερχόμενο Σάββατο, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο της προετοιμασίας για τη Γενεύη. Στη συνάντηση με τον Έλληνα Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, αναμένεται να συζητηθούν κάποια δεδομένα, όπως ανέφερε ο ίδιος ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE