ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Τα νέα Milkshakes της Coffee Island θα σας απογειώσουν Αυτό το καλοκαίρι έχει άρωμα μαστίχας, ροζ πιπέρι και γλυκιά γεύση τιραμισού

Τα νέα Milkshakes της Coffee Island θα σας απογειώσουν Αυτό το καλοκαίρι έχει άρωμα μαστίχας, ροζ πιπέρι και γλυκιά γεύση τιραμισού

Ατέλειωτες βουτιές μέχρι να σουρουπώσει, βόλτες σε γραφικά πανέμορφα σοκάκια της πόλης, χαλαρές παρεΐστικες συναντήσεις για ποτά και καφέδες, αξέχαστα βράδια με ασημένια πανσέληνο… Αναμνήσεις και εικόνες καλοκαιρινές γεμάτες νοσταλγία, αλμύρα και αέρα νησιώτικο. Όλες συμπυκνωμένες στα νέα milkshakes με την υπογραφή της Coffee Island.

Τα νέα και απίστευτα δροσιστικά Μilkshakes της αγαπημένης μας αλυσίδας, σε δυο μοναδικούς και ιδιαίτερους συνδυασμούς μαστίχας με ροζ πιπέρι και τιραμισού έρχονται για να σαγηνεύσουν τους γευστικούς μας κάλυκες και να μας ταξιδέψουν σε όλα τα όμορφα και υπέροχα του καλοκαιριού.
Tο μυρωδάτο μείγμα μαστίχας και ροζ πιπεριού στο οποίο προστίθεται γάλα, πάγος και μπόλικη μαεστρία, θα σας κάνει με την πρώτη γουλιά να νιώσετε την ανάλαφρη απογειωτική αίσθηση να σας κατακλύζει. Το δε Milkshake Tiramisu έχει δημιουργηθεί ειδικά για τους αμετανόητους λάτρεις του καφέ και του γλυκού συνδυάζοντας με απόλυτη ισορροπία και τα δύο σε μία αυθεντική παγωμένη απόλαυση με επίγευση στιγμιαίου καφέ και κακάο, που σε κάνει να την επιζητάς ξανά και ξανά.


Όπου κι αν είστε λοιπόν στο γραφείο, στην παραλία, στη βόλτα δροσιστείτε με τα νέα Milkshakes Tiramisu και Μαστίχα & Ροζ Πιπέρι.
Αναζητήστε τα νέα Milkshakes σε όλα τα καταστήματα της αγαπημένης αλυσίδας. Κάντε τη γευστική σας εμπειρία ακόμη πιο μοναδική και ενδιαφέρουσα συνοδεύοντας τα μ’ ένα από τα καινούργια και πεντανόστιμα γλυκά ή αλμυρά σνακ της εμπλουτισμένης γκάμας που διαθέτει η Coffee Island.
Απολαύστε την υπέροχη δροσιά τους παντού και νιώστε μοναδικός κάνοντας την παραγγελία σας τώρα στο Order Online μέσω της ιστοσελίδας μας www.coffeeisland.com.cy

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ανεβαίνει ξανά η θερμοκρασία... παρέα με τη σκόνη - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Επιβραδύνεται η αύξηση της τιμής του καφέ στην ΕΕ – Τι ισχύει για την Κύπρο

Κύπρια επαγγελματίας Feng Shui μιλά στο «Τ»: Τα μυστικά για την καλή ενέργεια και εκείνοι που «αναγκάστηκαν» να αλλάξουν σπίτι

Πόσο κοστίζει μία νύχτα στο πιο πολυτελές ξενοδοχείο του κόσμου

Σοκ στην Ελλάδα από τον αιφνίδιο θάνατο 23χρονης - Ξύπνησε με δύσπνοια και κατέρρευσε

Προκαλεί ο Ερντογάν την Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ποντίων: Ξεσηκωθήκαμε ενάντια στην εχθρική κατοχή



Ευρωεκλογές: Σε διάταξη μάχης τα κόμματα - Το στοίχημα, οι επιθέσεις και η μέτρια προεκλογική εκστρατεία

Ευρωεκλογές: Σε διάταξη μάχης τα κόμματα - Το στοίχημα, οι επιθέσεις και η μέτρια προεκλογική εκστρατεία

Όσο πλησιάζουμε στις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου, τα κόμματα βρίσκονται σε διάταξη μάχης για να φτάσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Με κινήσεις εντυπωσιασμού και δηλώσεις, οι ηγεσίες των κομμάτων τρέχουν στη μάχη των ευρωεκλογών έχοντας ως πρώτιστο μέλημα τους, τη συσπείρωση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top