ΦΟΝΙΚΟ - ΛΕΥΚΑΡΑ: Βρέθηκε το φονικό όργανο - Φωτογραφίες από την σκηνή της δολοφονίας

ΦΟΝΙΚΟ - ΛΕΥΚΑΡΑ: Βρέθηκε το φονικό όργανο - Φωτογραφίες από την σκηνή της δολοφονίας

Βρέθηκε το φονικό όργανο με το οποίο διαπράχθηκε η δολοφονία του 64χρονου Φρέντερικ Γεώργιο Κλίφορν, σε λυόμενο υποστατικό την Κυριακή (23/08), στα Λεύκαρα.

Συγκεκριμένα, ο 25χρονος που παραδέχθηκε ότι μαχαίρωσε τον πατέρα του, υπέδειξε στους ανακριτές το σημείο που άφησε το μαχαίρι και ως εκ τούτου παραλήφθηκε για εξετάσεις.

Θυμίζουμε ότι ο γιος του 64χρονου ηλικίας 25 ετών που διαμένει στα Πάνω Λεύκαρα, επιβεβαίωσε ότι προμελετημένα σκότωσε τον πατέρα του με μαχαίρι στις 9 Αυγούστου, λόγω οικογενειακών διαφορών και συγκεκριμένα, λόγω της διεκδίκησης της κηδεμονίας της 15χρονης κόρης της οικογένειας.

Νωρίτερα την Δευτέρα (24/08), το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας προχώρησε στην έκδοση διατάγματος οκταήμερης προσωποκράτησης εναντίον του 25χρονου.

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 LIVE VIDEO: Άρχισε η συζήτηση για τον Κρατικό Προϋπολογισμό του 2026

LIVE VIDEO: Άρχισε η συζήτηση για τον Κρατικό Προϋπολογισμό του 2026

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται στην Ολομέλεια της Βουλής η τριήμερη συζήτηση για τον κρατικό προϋπολογισμό του 2026, με τους πολιτικούς αρχηγούς να ανεβαίνουν ήδη στο βήμα και να τοποθετούνται επί των βασικών κατευθύνσεων και προτεραιοτήτων της οικονομικής πολιτικής.