ΦΟΝΙΚΟ - ΛΕΥΚΑΡΑ: Βρέθηκε το φονικό όργανο - Φωτογραφίες από την σκηνή της δολοφονίας

ΦΟΝΙΚΟ - ΛΕΥΚΑΡΑ: Βρέθηκε το φονικό όργανο - Φωτογραφίες από την σκηνή της δολοφονίας

Βρέθηκε το φονικό όργανο με το οποίο διαπράχθηκε η δολοφονία του 64χρονου Φρέντερικ Γεώργιο Κλίφορν, σε λυόμενο υποστατικό την Κυριακή (23/08), στα Λεύκαρα.

Συγκεκριμένα, ο 25χρονος που παραδέχθηκε ότι μαχαίρωσε τον πατέρα του, υπέδειξε στους ανακριτές το σημείο που άφησε το μαχαίρι και ως εκ τούτου παραλήφθηκε για εξετάσεις.

Θυμίζουμε ότι ο γιος του 64χρονου ηλικίας 25 ετών που διαμένει στα Πάνω Λεύκαρα, επιβεβαίωσε ότι προμελετημένα σκότωσε τον πατέρα του με μαχαίρι στις 9 Αυγούστου, λόγω οικογενειακών διαφορών και συγκεκριμένα, λόγω της διεκδίκησης της κηδεμονίας της 15χρονης κόρης της οικογένειας.

Νωρίτερα την Δευτέρα (24/08), το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας προχώρησε στην έκδοση διατάγματος οκταήμερης προσωποκράτησης εναντίον του 25χρονου.

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κράτος Μαφία»: Η ανακοίνωση της Αρχής κατά της Διαφθοράς - Τα επόμενα βήματα και η μεγάλη δοκιμασία των θεσμών

«Κράτος Μαφία»: Η ανακοίνωση της Αρχής κατά της Διαφθοράς - Τα επόμενα βήματα και η μεγάλη δοκιμασία των θεσμών

Η ανακοίνωση της Αρχής Κατά της Διαφθοράς για την υπόθεση που συνδέεται με το βιβλίο «Κράτος Μαφία» του Μακάριου Δρουσιώτη ήταν αναμφίβολα μία από τις σημαντικότερες πολιτικές εξελίξεις των τελευταίων ετών. Όχι μόνο λόγω των προσώπων που φέρονται να περιλαμβάνονται στα ευρήματα της έρευνας, αλλά κυρίως γιατί ανοίγει μια νέα και ιδιαίτερα κρίσιμη φάση για τη λειτουργία των θεσμών και του κράτους δικαίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE