ΛΕΜΕΣΟΣ: Σε παθολογικά αίτια εκτιμάται ότι οφείλεται ο θάνατος 87χρονης που βρέθηκε να επιπλέει στη θάλασσα

ΛΕΜΕΣΟΣ: Σε παθολογικά αίτια εκτιμάται ότι οφείλεται ο θάνατος 87χρονης που βρέθηκε να επιπλέει στη θάλασσα

Σε παθολογικά αίτια εκτιμάται πως οφείλεται ο θάνατος 87χρονης Δώρας Νικολάου, η οποία εντοπίστηκε να επιπλέει το πρωί της Δευτέρας (24/08) στη θάλασσα της «Ακτής Ολυμπίων», στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η 87χρονη εντοπίστηκε στις 08:00 να επιπλέει αναίσθητη στο νερό, 50 μέτρα από την ακτή και αμέσως προσέτρεξαν ναυαγοσώστες από τον πλησιέστερο ναυαγοσωστικό πύργο, ωστόσο παρά τις προσπάθειες τους, η ηλικιωμένη γυναίκα δεν επανέφερε τις αισθήσεις της.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Όλα όσα κατήγγειλε η κρατούμενη: Ερωτικές περιπτύξεις, αξιωματούχοι και υπηρεσιακές μετακινήσεις

Όλα όσα κατήγγειλε η κρατούμενη: Ερωτικές περιπτύξεις, αξιωματούχοι και υπηρεσιακές μετακινήσεις

Ένα νέο κεφάλαιο στις έρευνες για τα όσα συνέβαιναν στις Κεντρικές Φυλακές ανοίγει η σοκαριστική κατάθεση γυναίκας κρατούμενης, η οποία φέρεται να αποκάλυψε γεγονότα που ανατρέχουν χρόνια πίσω και αγγίζουν πρώην υψηλόβαθμα στελέχη του σωφρονιστικού ιδρύματος. Οι ισχυρισμοί της έχουν ήδη τεθεί υπό διερεύνηση από ανακριτική ομάδα, προκαλώντας κινητοποίηση σε αστυνομία και νομική υπηρεσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE