ΠΟΥΡΝΑΡΑ: Ανησυχία στις τάξεις των αστυνομικών - 'Σε απόσταση αναπνοής από άτομα με κορωνοϊό ΄ή ψωρίαση'

ΠΟΥΡΝΑΡΑ: Ανησυχία στις τάξεις των αστυνομικών - 'Σε απόσταση αναπνοής από άτομα με κορωνοϊό ΄ή ψωρίαση'

Ανησυχία επικρατεί στις τάξεις των αστυνομικών που εργάζονται στο 'Πουρνάρα' στην Κοκκινοτριμιθιά ,αφού όπως αναφέρει το μέλος της οργανωτικής επιτροπής του κλάδου Αστυνομικών της ΑΣΔΥΚ, Λούκας Χρίστου, τα μέλη της Δύναμης είναι σε απόσταση αναπνοής από άτομα με κορωνοϊό ή ψωρίαση.

Μιλώντας στο Omega και την εκπομπή 'Ενημέρωση Τώρα', ο κ. Χρίστου ανέφερε ότι στο κέντρο φιλοξενίας μεταναστών ‘Πουρνάρα’, εργάζονται επί 24ωρου βάσεως περίπου 70 αστυνομικοί την εβδομάδα.

Σύμφωνα με τον ίδιο, τα λυόμενα κτήρια που στεγάζονται οι αστυνομικοί, βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής από τα άτομα που είναι σε καραντίνα λόγω κορωνοϊού ή ψωρίασης.

Πέραν τούτου, ο κ. Χρίστου υποστήριξε ότι σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης οι αστυνομικοί δεν θα μπορέσουν να κάνουν σωστή εκτίμηση κινδύνου.

Θυμίζουμε ότι όπως αποκάλυψε από την Πέμπτη (20/08), το ThemaOnline, ο κλάδος Αστυνομικών της ΑΣΔΥΚ, απέστειλε σχετική επιστολή στην Αστυνομική Διεύθυνση Λευκωσίας και την κοινοποίησε στον Αρχηγό, Στέλιο Παπαθεοδώρου, με αίτημα την άμεση μεταφορά των λυόμενων κτηρίων εκτός του καταυλισμού. 

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Καθοριστικός ο ρόλος της ΕΕ στη νέα προσπάθεια για το Κυπριακό»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Καθοριστικός ο ρόλος της ΕΕ στη νέα προσπάθεια για το Κυπριακό»

Η ΕΕ έχει τον πιο καθοριστικό ρόλο στη νέα προσπάθεια του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών για επανέναρξη των συνομιλιών στο Κυπριακό, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης μετά από συνάντηση που είχε με τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Αντόνιο Κόστα, στις Βρυξέλλες. 

BEST OF TOTHEMAONLINE