ΛΑΡΝΑΚΑ: Απήγαγαν 27χρονο, τον χτύπησαν και απέσπασαν χρήματα - Χειροπέδες σε δύο πρόσωπα

ΛΑΡΝΑΚΑ: Απήγαγαν 27χρονο, τον χτύπησαν και απέσπασαν χρήματα - Χειροπέδες σε δύο πρόσωπα

Στη σύλληψη δυο προσώπων ηλικίας 24 και 19 χρονών προέβηκε το βράδυ της Πέμπτης (20/08) η Αστυνομία, σε σχέση με διερευνώμενη υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, απαγωγής προσώπου με σκοπό τον κρυφό και άδικο περιορισμό του, απαίτησης περιουσίας με απειλές και επίθεσης με πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης.

Συγκεκριμένα οι πιο πάνω φέρονται να απήγαγαν 27χρονο με τη χρήση βίας και να τον οδήγησαν σε ανοιχτό χώρο, στην επαρχία Λάρνακας, όπου φέρονται να τον χτύπησαν σε διάφορα μέρη του σώματός του και να  απαίτησαν χρηματικό ποσό με απειλές.

Οι δύο συλληφθέντες οδηγήθηκαν, το πρωί της Παρασκευής (21/08), ενώπιον του επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας, το οποίο αποφάσισε την προσωποκράτησή τους για περίοδο εφτά ημερών.  

Το ΤΑΕ Λάρνακας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ιδού ο ανασχηματισμός: Νέες αλλαγές στην Κυβέρνηση Χριστοδουλίδη – Τα πρόσωπα που αναλαμβάνουν θέσεις

Ιδού ο ανασχηματισμός: Νέες αλλαγές στην Κυβέρνηση Χριστοδουλίδη – Τα πρόσωπα που αναλαμβάνουν θέσεις

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ασκώντας τις εξουσίες που του παρέχει το Σύνταγμα, αποφάσισε όπως προβεί στις ακόλουθες αλλαγές στη σύνθεση των μελών της Κυβέρνησης:

BEST OF TOTHEMAONLINE