Μοτοσικλετιστές: Εφαρμόζεται το πρώτο μέτρο κατά του διατάγματος της Αστυνομίας - 'Δεν αντιλαμβάνονται το πρόβλημα στέρησης ελευθερίας'

Μοτοσικλετιστές: Εφαρμόζεται το πρώτο μέτρο κατά του διατάγματος της Αστυνομίας - 'Δεν αντιλαμβάνονται το πρόβλημα στέρησης ελευθερίας'

Ειρηνικές πορείες μοτοσικλετιστών σε όλες τις πόλεις ως ένα πρώτο μέτρο κατά του διατάγματος της Αστυνομίας, εξαγγέλλουν οι οργανωμένοι μοτοσικλετιστές.

Οπως αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους, οι πορείες θα γίνουν αύριο Παρασκευή (21/08), χωρίς να αναφέρεται η ώρα ή πού ακριβώς.

Η απόφαση λήφθηκε μετά τη συνάντηση που είχε αντιπροσωπεία τους την περασμένη Τρίτη (18/08) με τον Αρχηγό Αστυνομίας και τον υπεύθυνο Τροχαίας Αρχηγείου, στην παρουσία και άλλων ενδιαφερομένων.

"Παρά τις προ συνάντησης διαβεβαιώσεις για άρση του διατάγματος από πλευράς της Αστυνομίας, το διάταγμα απαγόρευσης κυκλοφορίας μοτοσυκλετών  βρίσκεται ακόμα σε ισχύ", αναφέρουν και προσθέτουν ότι "η συνάντηση κατέληξε σε ναυάγιο αφού σε καμία περίπτωση ο Αρχηγός Αστυνομίας δεν προτίθεται  να αποσύρει το διάταγμα".

Στην ανακοίνωση αναφέρεται ακόμα ότι "δυστυχώς δεν αντιλαμβάνονται η ηγεσία της Αστυνομίας και το αρμόδιο Υπουργείο το πρόβλημα της στέρησης ελευθερίας , διάκρισης και την προσβολή που δημιουργήθηκε εναντίον μεγάλης μερίδας πολιτών  συνεπεία του  διατάγματος για την κυκλοφορία δικύκλων, τρίκυκλων και τετράκυκλων μοτοσικλετών σε συγκεκριμένες οδούς και ώρες".

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τράμπ - «Πολύ δύσκολο» να ζητήσω από το Ισραήλ να σταματήσει τις επιθέσεις - Η συνάντηση Ιράν με Ευρωπαϊους

Τράμπ - «Πολύ δύσκολο» να ζητήσω από το Ισραήλ να σταματήσει τις επιθέσεις - Η συνάντηση Ιράν με Ευρωπαϊους

Ισραήλ και Ιράν συνεχίζουν να ανταλλάσσουν επιθέσεις στην όγδοη μέρα της σύγκρουσής τους, με το ενδεχόμενο αμερικανικής εμπλοκής να μην έχει απομακρυνθεί.Ο Ιρανός ΥΠΕΞ συναντήθηκε στη Γενεύη με τους ομολόγους του, της Βρετανίας της Γαλλίας και της Γερμανίας και την κορυφαία διπλωμάτη της ΕΕ. Οι Ευρωπαίοι ΥΠΕΞ δήλωσαν ότι θέλουν να δουν τις συζητήσεις να συνεχίζονται και ανάμεσα σε Ιράν και ΗΠΑ. Η Τεχεράνη ζητά να σταματήσει πρώτα η επιθετικότητα του Ισραήλ.Ο Τραμπ δήλωσε, ανάμεσα σε άλλα, ότι «είναι δύσκολο να πούμε στο Ισραήλ να σταματήσει τις αεροπορικές επιθέσεις ενώ κερδίζει». Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE