EΛΛΑΔΑ - ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ: Συνεχίζεται η έξαρση της πανδημίας - 269 νέα κρούσματα και 30 διασωληνωμένα άτομα

EΛΛΑΔΑ - ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ: Συνεχίζεται η έξαρση της πανδημίας - 269 νέα κρούσματα και 30 διασωληνωμένα άτομα

269 νέα κρούσματα κορωνοϊού ανακοινώθηκαν την Πέμπτη (20/08), στην Ελλάδα.

O ΕΟΔΥ ανακοίνωσε  269 νέα κρούσματα του νέου ιού στη χώρα, εκ των οποίων τα 11 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου τις χώρας. 

Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 7934, εκ των οποίων το 55.3% άνδρες. 

Τα 1783 (22.5%) θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 3658 (46.1%) είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα. 

Ακόμη, 30 πρόσωπα νοσηλεύονται διασωληνωμένοι. 

Η διάμεση ηλικία τους είναι 68 ετών. 7 (23.3%) είναι γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. To 46.7% έχει υποκείμενο νόσημα ή είναι ηλικιωμένοι 70 ετών και άνω. 140 ασθενείς έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ. 

Πηγή: CNN.GR

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ένταση στη Νεκρή Ζώνη - Καταγγελία ΟΥΝΦΙΚΥΠ για μη εξουσιοδοτημένη είσοδο Τ/κ προσωπικού ασφαλείας

Ένταση στη Νεκρή Ζώνη - Καταγγελία ΟΥΝΦΙΚΥΠ για μη εξουσιοδοτημένη είσοδο Τ/κ προσωπικού ασφαλείας

Η Ειρηνευτική Δύναμη των Ηνωμένων Εθνών στην Κύπρο (ΟΥΝΦΙΚΥΠ) καταγγέλλει, μέσω ανάρτησής της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, περιστατικό μη εξουσιοδοτημένης εισόδου τουρκοκυπριακού προσωπικού ασφαλείας εντός της Νεκρής Ζώνης, στην περιοχή της Πύλας, κάνοντας λόγο για σαφή παραβίαση της εντολής της.

BEST OF TOTHEMAONLINE