ΛΕΜΕΣΟΣ: Τους 'έκαψε' μαρτυρία - Χειροπέδες σε 53χρονο και 51χρονο

ΛΕΜΕΣΟΣ: Τους 'έκαψε' μαρτυρία - Χειροπέδες σε 53χρονο και 51χρονο

Στη σύλληψη δύο προσώπων προχώρησαν μέλη της Αστυνομίας, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση διάρρηξης κτιρίου και κλοπής και συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος.

Συγκεκριμένα, το βράδυ της Κυριακής (16/08), καταγγέλθηκε από 52χρονο ότι, μεταξύ της 31ης περασμένου Μαρτίου και της 1ης Απριλίου, στην επαρχία Λεμεσού, διαρρήχθηκε υποστατικό, το οποίο του ανήκει. Σύμφωνα με την καταγγελία, κατά τη διάρρηξη κλάπηκαν τραπέζια, καρέκλες και άλλα αντικείμενα, άγνωστης αξίας.

Για την πιο πάνω υπόθεση προέκυψε μαρτυρία εναντίον 53χρονου και 51χρονου, οι οποίοι συνελήφθησαν δυνάμει Δικαστικών ενταλμάτων σύλληψης, χθες το απόγευμα και τέθηκαν υπό κράτηση για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Νέα σελίδα για τους Οικολόγους - Ο Σταύρος Παπαδούρης στο πηδάλιο του Κινήματος - Η οικολογία στο επίκεντρο της πολιτικής

Νέα σελίδα για τους Οικολόγους - Ο Σταύρος Παπαδούρης στο πηδάλιο του Κινήματος - Η οικολογία στο επίκεντρο της πολιτικής

Ο βουλευτής Λεμεσού του Κινήματος Οικολόγων- Συνεργασία Πολιτών, Σταύρος Παπαδούρης είναι από χθες ο νέος Πρόεδρος του Κινήματος, ο οποίος εξελέγη με 350 ψήφους έναντι του ανθυποψηφίου του Κυριάκου Τσιμίλλη, ο οποίος έλαβε 129 ψήφους.

BEST OF TOTHEMAONLINE