Κάηκαν στο ΧΥΛΟ, προσέχουν τι ΛΕΝΕ…

Κάηκαν στο ΧΥΛΟ, προσέχουν τι ΛΕΝΕ…

Χθες το μεσημέρι γράφτηκε σε άλλη ιστοσελίδα, γράφτηκε ότι αυτοί που χειρίζονται τα θέματα προγραμματισμού, άνοιξαν ξανά επικοινωνία με τον Ντανιέλ Λάρσον. 

Αποφεύγουν πάντως να επιβεβαιώσουν επίσημα τις εν λόγω πληροφορίες.

Για να μην “χρεωθούν” άλλη μια επιτυχία, σε περίπτωση που τελικά δεν γίνει η “δουλειά” με τον πρώην άσο του Άρη Θεσσαλονίκης.

Επικοινωνιακό κόστος είχαν και από την ιστορία του φλερτ και των συζητήσεων με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο.

Επειδή ο παίχτης κατέβηκε για μερικές ώρες στην Κύπρο, δόθηκε η εντύπωση ότι ήταν σχεδόν κλειστή η μετεγγραφή του στο Κολόσσι.

Μπορεί να άργησαν να κλείσουν τον συγκεκριμένο κεφάλαιο, αλλά ο χρόνος δεν τους πιέζει.

Να μην ξεχνάμε ότι φέτος η καλοκαιρινή μετεγγραφική περίοδος δεν κλείνει την τελευταία μέρα του Αυγούστου, αλλά μέσα Σεπτεμβρίου.

Π.Χ. 

The post Κάηκαν στο ΧΥΛΟ, προσέχουν τι ΛΕΝΕ… appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Λακρουά: Ελπίζει σε πρόοδο στο Κυπριακό - Τι είπε για το αποτέλεσμα των εκλογών στα κατεχόμενα, για τις περικοπές στη χρηματοδότηση και την UNFICYP

Λακρουά: Ελπίζει σε πρόοδο στο Κυπριακό - Τι είπε για το αποτέλεσμα των εκλογών στα κατεχόμενα, για τις περικοπές στη χρηματοδότηση και την UNFICYP

Σε περισσότερη πρόοδο σχετικά με τις συνομιλίες στο Κυπριακό προσβλέπει ο Βοηθός Γενικός Γραμματέας Ειρηνευτικών Επιχειρήσεων του ΟΗΕ, Ζαν-Πιερ Λακρουά. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ΚΥΠΕ και σε άλλα ευρωπαϊκά ΜΜΕ, στο παράρτημα του ΟΗΕ στις Βρυξέλλες, ο Λακρουά εκτίμησε ότι παρά τις περικοπές στον οργανισμό, οι άνθρωποι της UNFICYP θα συνεχίσουν να μπορούν να εκτελούν το έργο τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE