Κάηκαν στο ΧΥΛΟ, προσέχουν τι ΛΕΝΕ…

Κάηκαν στο ΧΥΛΟ, προσέχουν τι ΛΕΝΕ…

Χθες το μεσημέρι γράφτηκε σε άλλη ιστοσελίδα, γράφτηκε ότι αυτοί που χειρίζονται τα θέματα προγραμματισμού, άνοιξαν ξανά επικοινωνία με τον Ντανιέλ Λάρσον. 

Αποφεύγουν πάντως να επιβεβαιώσουν επίσημα τις εν λόγω πληροφορίες.

Για να μην “χρεωθούν” άλλη μια επιτυχία, σε περίπτωση που τελικά δεν γίνει η “δουλειά” με τον πρώην άσο του Άρη Θεσσαλονίκης.

Επικοινωνιακό κόστος είχαν και από την ιστορία του φλερτ και των συζητήσεων με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο.

Επειδή ο παίχτης κατέβηκε για μερικές ώρες στην Κύπρο, δόθηκε η εντύπωση ότι ήταν σχεδόν κλειστή η μετεγγραφή του στο Κολόσσι.

Μπορεί να άργησαν να κλείσουν τον συγκεκριμένο κεφάλαιο, αλλά ο χρόνος δεν τους πιέζει.

Να μην ξεχνάμε ότι φέτος η καλοκαιρινή μετεγγραφική περίοδος δεν κλείνει την τελευταία μέρα του Αυγούστου, αλλά μέσα Σεπτεμβρίου.

Π.Χ. 

The post Κάηκαν στο ΧΥΛΟ, προσέχουν τι ΛΕΝΕ… appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Διπλωματικές πηγές: «Παγώνει» το Κυπριακό για το καλοκαίρι - Χωρίς χρονοδιάγραμμα για Πενταμερή και με την Άγκυρα αμετακίνητη

Διπλωματικές πηγές: «Παγώνει» το Κυπριακό για το καλοκαίρι - Χωρίς χρονοδιάγραμμα για Πενταμερή και με την Άγκυρα αμετακίνητη

Δεν υπάρχει χρονοδιάγραμμα σύγκλησης Πενταμερούς Διάσκεψης για το Κυπριακό και αυτή δεν αναμένεται να συμβεί μέσα στο καλοκαίρι, τονίζουν ελληνικές διπλωματικές πηγές.

BEST OF TOTHEMAONLINE