Β.Α ΑΙΓΑΙΟ: Δεν είναι τόσο 'κοσμοπολίτικο' για τους Κυπρίους - Δες όμως τις καλύτερες 'ψαγμένες' παραλίες - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Β.Α ΑΙΓΑΙΟ: Δεν είναι τόσο 'κοσμοπολίτικο' για τους Κυπρίους - Δες όμως τις καλύτερες 'ψαγμένες' παραλίες - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Τα νησιά του Βορείου Αιγαίου έχουν μια δική τους γοητεία που συναρπάζει όσους αναζητούν ποιοτικές και ήρεμες διακοπές.

Κακώς, μάλιστα, η εν λόγω περιοχή δεν είναι από τις πρώτες προτιμήσεις των Κυπρίων παραθεριστών. Όπως θα δείτε, υπάρχουν μεγάλες ομορφιές, εξαιρετικές παραλίες και ένα σκηνικό που προκαλεί δέος σε όσους θέλουν πραγματικά να βρουν κάτι το διαφορετικό.

Φυσικά, αυτά τα νησιά δεν είναι ούτε κοσμοπολίτικα, ούτε προσφέρονται για "fancy" φωτογραφίες στο instagram. Όμως, κρύβουν μια πραγματική ομορφιά, εξαιρετικές γεύσεις και ντόπιους ανθρώπους που θα σε κάνουν να νιώσεις σαν... στο σπίτι σου. Και το κυριότερο... Σου δίνουν να κατανοήσεις την πραγματική ζωή της Ελλάδας και του Αιγαίου.

Χωρίς τραβηγμένες τουριστικές παραστάσεις και εικόνες. Αλλά, να είστε προετοιμασμένοι για γλέντια μέχρι... πρωίας.

Παρακάτω το Reader.gr επέλεξε και σας παρουσιάζει μερικές από τις πιο ξεχωριστές παραλίες τους. Χρυσές αμμουδιές, κολπίκοι με επιβλητικά βράχια και απομονωμένες γωνιές εξωτικής ομορφιάς σας περιμένουν για ατελείωτες στιγμές χαλάρωσης. Καλές βουτιές!

Άγιος Ισίδωρος, Λέσβος

Μαύρα Βόλια, Χίος

Ποτάμι, Σάμος

Σευχέλλες, Ικαρία

Παχιά Άμμος, Σαμοθράκη

Θάνος, Λήμνος

Σαλιάρα, Θάσος

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αβέρωφ 2028: Πατά το κουμπί και αιφνιδιάζει τον ΔΗΣΥ

Αβέρωφ 2028: Πατά το κουμπί και αιφνιδιάζει τον ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ Νεοφύτου επιστρέφει σε μια μάχη που για τον ίδιο ουδέποτε έκλεισε πραγματικά. Τρία χρόνια μετά τις Προεδρικές του 2023, ο τέως πρόεδρος του ΔΗΣΥ ετοιμάζεται, εκτός απροόπτου, να ανακοινώσει μέσα στις επόμενες ώρες ότι θα διεκδικήσει εκ νέου την Προεδρία της Δημοκρατίας, ανοίγοντας πολύ νωρίτερα απ’ όσο αναμενόταν το κεφάλαιο του 2028 και μαζί μια δύσκολη συζήτηση στο εσωτερικό της παράταξης της οποίας ηγήθηκε για μία δεκαετία.

BEST OF TOTHEMAONLINE