ΠΥΡΚΑΓΙΑ - ΕΠΙΣΚΟΠΗ: Μάχη με τις φλόγες δίνουν Πυροσβεστική Υπηρεσία, Τμήμα Δασών και δυνάμεις των Βρ. Βάσεων

ΠΥΡΚΑΓΙΑ - ΕΠΙΣΚΟΠΗ: Μάχη με τις φλόγες δίνουν Πυροσβεστική Υπηρεσία, Τμήμα Δασών και δυνάμεις των Βρ. Βάσεων

Πυρκαγιά ξέσπασε στις 14:15 στην περιοχή Επισκοπής και σύμφωνα με ενημέρωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας βρίσκεται καθαρά στα όρια των Βρετανικών Βάσεων.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία ενεργεί υποστηρικτικά στο πλευρό της δύναμης των Βρετανικών Βάσεων με 4 οχήματα (και τα πληρώματά τους) ενώ έχουν κινητοποιηθεί και τα δύο εκμισθωμένα ελικόπτερα.
 
Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση επιχειρούν επίσης στην περιοχή 2 αεροσκάφη του Τμήματος Δασών, και 1 ελικόπτερο μαζί με 3 πυροσβεστικά οχήματα που ανήκουν στις Βρετανικές Βάσεις.
 
Η πυρκαγιά φαίνεται να κατακαίει ξηρά χόρτα καθώς και άγρια βλάστηση με την εστία να εντοπίζεται νοτιοδυτικά της Επισκοπής.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βγαίνει στην επίθεση ο ΔΗΣΥ - Στο στόχαστρο το ΕΛΑΜ ενόψει βουλευτικών

Βγαίνει στην επίθεση ο ΔΗΣΥ - Στο στόχαστρο το ΕΛΑΜ ενόψει βουλευτικών

Η ομιλία της Αννίτας Δημητρίου με αφορμή τη 49η επέτειο από τη ίδρυση του ΔΗΣΥ για τη στάση του ΕΛΑΜ, με αφορμή το ψήφισμα που κατέθεσε το ΕΛΑΜ στο ευρωκοινοβούλιο, μπορεί να εκφωνήθηκε σε δημόσια εκδήλωση, όμως οι αποδέκτες της δεν ήταν μόνο οι πολιτικοί αντίπαλοι.

BEST OF TOTHEMAONLINE