ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ - ΤΡΑΓΩΔΙΑ: Ασθενοφόρο παρέσυρε και σκότωσε 10χρονο παιδάκι - ΒΙΝΤΕΟ

ΕΛΛΑΔΑ - ΤΡΑΓΩΔΙΑ: Ασθενοφόρο παρέσυρε και σκότωσε 10χρονο παιδάκι - ΒΙΝΤΕΟ

Τραγικό τροχαίο στα ελληνοαλβανικά σύνορα. Νεκρό παιδί που περίμενε με τους γονείς του να περάσει στην Ελλάδα. Αυστηροποιούνται τα μέτρα για την είσοδο στη χώρα μας.

Σοκάρει η τραγωδία που σημειώθηκε σήμερα το πρωί στον σταθμό της Κακαβιάς στα ελληνοαλβανικά σύνορα, όπου ένα 10χρονο παιδί παρασύρθηκε από ασθενοφόρο και σκοτώθηκε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, άγνωστο πώς το παιδί που περίμενε στην αλβανική πλευρά των συνόρων με τους γονείς του να μπει στη χώρα μας, διέφυγε της προσοχής τους, με αποτέλεσμα το ασθενοφόρο που μετέφερε ασθενή στο νοσοκομείο Αργυροκάστρου να το παρασύρει.

Δείτε το βίντεο:

 Ουρές χιλιομέτρων στην Κακαβιά
Εν τω μεταξύ, η κατάσταση στον μεθοριακό σταθμό της Κακαβιάς τις τελευταίες ημέρες είναι εξαιρετικά δύσκολη.

Πλήθος κόσμου που έρχεται από την Αλβανία έχει συνωστιστεί προσπαθώντας να περάσει στην Ελλάδα, ενώ έχουν σχηματιστεί ουρές αυτοκινήτων που ξεπερνούν τα 17 χλμ.

Υπενθυμίζεται, ότι μετά τη ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων κορωνοϊού στη χώρα μας και τα νέα μέτρα που έχουν ληφθεί, σε όλες τις χερσαίες πύλες εισόδου της χώρας που παραμένουν ανοιχτές ισχύει η απαγόρευση διέλευσης από τις 11 το βράδυ έως τις 7 το πρωί.

Επιπλέον, από τις 16 Αυγούστου πρόκειται να μπει πλαφόν στον επιτρεπόμενο αριθμό εισερχομένων από το συνοριακό φυλάκιο της Κακαβιάς, καθώς θα επιτρέπεται η διέλευση 750 ατόμων την ημέρα. Γι’ αυτό τον λόγω, η κίνηση είναι ιδιαίτερα αυξημένη με μεγάλη ροή οχημάτων τις τελευταίες μέρες. Ακόμα, κλιμάκιο του ΕΟΔΥ που βρίσκεται στο σημείο πραγματοποιεί ελέγχους.

Από newpost.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Το αδιαχώρητο σε κρεοπωλεία και υπεραγορές για τα πασχαλινά ψώνια - Αναμένεται αύξηση της κίνησης - Διστακτικοί οι καταναλωτές λόγω ακρίβειας

Καύσιμα: Με αυτές τις τιμές θα βγάλουμε τις μέρες του Πάσχα - Δείτε τα φθηνότερα και τα ακριβότερα πρατήρια Παγκύπρια

Ξεσπά πατέρας στο «T»: Απέρριψαν κατ'οικον φροντίδα σε βρέφος με SMA και μηχανική υποστήριξη - «Κινδυνεύει το παιδί και ο ΟΚΥπΥ μας αγνοεί»

Ομάδα νεαρών επιτέθηκε σε αστυνομικούς με πέτρες και μολότοφ - Συνελήφθη 25χρονος με εκρηκτικά στην κατοχή του

Θανατηφόρο στα κατεχόμενα: Ο 79χρονος Φώτης Φωτίου το θύμα του τροχαίου - Πήρε εξιτήριο η σύζυγός του



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top