ΕΠΟΣ: Καλωσόρισαν Δώνη με… Καζαντζίδη και «Έφυγε, έφυγε»!

ΕΠΟΣ: Καλωσόρισαν Δώνη με… Καζαντζίδη και «Έφυγε, έφυγε»!

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ επέλεξε ένα μάλλον… αταίριαστο τραγούδι για να καλωσορίσει τον Γιώργο Δώνη στις τάξεις της.

Το 1966, σε μουσική του Βασίλη Βασιλειάδη και στίχους του Πυθαγόρα, ο Στέλιος Καζαντζίδης τραγουδούσε «Έφυγε έφυγε». Το συγκεκριμένο τραγούδι, συνοδευόμενο από ένα «Γειά μας» στα εβραϊκά, επέλεξε η Μακάμπι Τελ Αβίβ για να καλωσορίσει (;) τον Γιώργο Δώνη και το πόσταρε στον επίσημο λογαριασμό της στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης.
Παραθέτουμε όλους τους στίχους μιας από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του θρυλικού τραγουδιστή, ώστε να βγάλετε και εσείς τα συμπεράσματα σας για το κατά πόσο ταιριάζει ως «τραγούδι καλωσορίσματος» για τον πρώην προπονητή του Παναθηναϊκού.
«Ένα σίδερο αναμμένο έχω στην καρδιά
είναι η δική σου αγάπη, που με τυραννά.
Θα ‘χω σ’ όλη τη ζωή μου

βάρος στη συνείδησή μου

για τα τόσα σφάλματά μου

που σε διώξαν μακριά μου.

Έφυγε, έφυγε,

έφυγε, την έχω χάσει

και γυρνώ, και ρωτώ

και τους δρόμους έχω πιάσει.

Απ’ τον ύπνο μου ξυπνάω κι όλο σε ζητώ

τώρα έχω καταλάβει πόσο σ’ αγαπώ.

Θα ‘χω σ’ όλη τη ζωή μου

βάρος στη συνείδησή μου

για τα τόσα σφάλματά μου

που σε διώξαν μακριά μου».

gazzetta.gr

The post ΕΠΟΣ: Καλωσόρισαν Δώνη με… Καζαντζίδη και «Έφυγε, έφυγε»! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE