Καύσωνας με ρεκόρ διάρκειας στο Ην. Βασίλειο, ενώ έπονται καταιγίδες

Καύσωνας με ρεκόρ διάρκειας στο Ην. Βασίλειο, ενώ έπονται καταιγίδες

Το Ηνωμένο Βασίλειο κατέγραψε θερμοκρασία άνω των 34 βαθμών Κελσίου για έκτη συνεχόμενη ημέρα, κάτι που δεν είχε συμβεί από το 1961.

Ο παρατεταμένος καύσωνας ξεκίνησε την περασμένη Παρασκευή και αναμένεται να τερματιστεί αύριο με σφοδρές καταιγίδες.

Η Μετεωρολογική Υπηρεσία μάλιστα έχει εκδώσει κίτρινο συναγερμό για σφοδρές βροχοπτώσεις, κεραυνούς και κίνδυνο πλημμυρών για το μεγαλύτερο τμήμα της χώρας την Πέμπτη.

Έντονες βροχοπτώσεις σημειώθηκαν τη Δευτέρα στην Ουαλία και την Τρίτη στη Σκωτία, με αποτέλεσμα πλημμύρες σε πολλές περιοχές.

Aπό ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: «Στον βωμό της αντιπολίτευσης θυσιάστηκαν στρατηγικές επιδιώξεις της Δημοκρατίας»

Λετυμπιώτης: «Στον βωμό της αντιπολίτευσης θυσιάστηκαν στρατηγικές επιδιώξεις της Δημοκρατίας»

Στον βωμό της σπουδής κάποιων να αποδείξουν ότι είναι αντιπολίτευση, θυσιάζονται κρίσιμες στρατηγικές επιδιώξεις της Κυπριακής Δημοκρατίας, ανέφερε ο  Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης για την απόρριψη του νομοσχεδίου για την παράταση της θητείας της Υφυπουργού Ευρωπαϊκών Θεμάτων, Μαριλένας Ραουνά.

BEST OF TOTHEMAONLINE