ΚΡΙΣΗ - ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ: Έκτακτη συνάντηση Δένδια με Πομπέο - Ανακοίνωση Υπουργείου Εξωτερικών

ΚΡΙΣΗ - ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ: Έκτακτη συνάντηση Δένδια με Πομπέο - Ανακοίνωση Υπουργείου Εξωτερικών

Με τον Αμερικανό ομόλογό του, Μάικ Πομπέο (Michael R. Pompeo), θα συναντηθεί την Παρασκευή 14 Αυγούστου στη Βιέννη, ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας.

Οι συζητήσεις θα εστιασθούν στις εξελίξεις στην Ανατολική Μεσόγειο, υπό το φως της κλιμακούμενης τουρκικής παραβατικότητας, αναφέρει ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών.

Πλήρης υποστήριξη και αλληλεγγύη του Ισραήλ στην Ελλάδα

«Το Ισραήλ παρακολουθεί προσεκτικά την αύξηση της έντασης στην Ανατολική Μεσόγειο», σημειώνει η ισραηλινή κυβέρνηση, σε ανακοίνωσή της, που δημοσιεύει η ισραηλινή πρεσβεία στην Ελλάδα.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ: Η αλλαγή πλεύσης και η διαχείριση της κρίσης - Από τον 'θόρυβο', στα σενάρια περί κλιμάκωσης και αποκλιμάκωσης

Περαιτέρω, η ισραηλινή κυβέρνηση διαμηνύει ότι «το Ισραήλ εκφράζει την πλήρη υποστήριξη και αλληλεγγύη του στην Ελλάδα, στις θαλάσσιες ζώνες της και στο δικαίωμα καθορισμού της ΑΟΖ της».

Το χρονικό της έντασης στο Αιγαίο

Αυστηρό μήνυμα Δένδια στην Τουρκία: 'Δεν θα δεχθούμε τετελεσμένα - Η Τουρκία ζει και ενεργεί στον 19ο αιώνα'

Από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Αρχιεπίσκοπος: Εκτός ατζέντας της Συνόδου ο Τυχικός – «Δεν υπάρχει καν σκέψη παύσης»

Ξεκαθαρίζει ο Αρχιεπίσκοπος: Εκτός ατζέντας της Συνόδου ο Τυχικός – «Δεν υπάρχει καν σκέψη παύσης»

Σαφές μήνυμα ότι το θέμα του Επισκόπου Τυχικού δεν θα απασχολήσει την επόμενη συνεδρία της Ιεράς Συνόδου στις 23 Ιουνίου έστειλε ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Γεώργιος, απορρίπτοντας παράλληλα τα περί άδικης δίκης που προβάλλουν υποστηρικτές του.

BEST OF TOTHEMAONLINE