ΚΥΠΡΟΣ - ΠΥΡΚΑΓΙΑ: Κακόβουλη ενέργεια εκτιμά η Αστυνομία – Μαρτυρία εμπλέκει αυτοκίνητα που ήταν στην περιοχή

ΚΥΠΡΟΣ - ΠΥΡΚΑΓΙΑ: Κακόβουλη ενέργεια εκτιμά η Αστυνομία – Μαρτυρία εμπλέκει αυτοκίνητα που ήταν στην περιοχή

Σε κακόβουλη ενέργεια αποδίδει στο αρχικό στάδιο  η Αστυνομία Πάφου την φωτιά που τέθηκε τα ξημερώματα (Σάββατο 08/08), στην περιοχή Κουκλιών – Ορείτες – Μούσερε – Δοράς μετά τον εντοπισμό έξι εστιών κατά την έναρξη της. 

Σύμφωνα με την Αστυνομία, στην περιοχή προέκυψαν μαρτυρίες ότι αυτοκίνητα διακινήθηκαν στην περιοχή τις πρωινές ώρες με αποτέλεσμα η Αστυνομία Πάφου να διεξάγει έρευνα προκειμένου να διαφανεί εάν οι οδηγοί αυτών των οχημάτων έχουν σχέση με την πρόκληση της πυρκαγιάς.

Επιπρόσθετα η Αστυνομία Πάφου αναφέρει πως στο ξεκίνημα της φωτιάς όπως διαπιστώθηκε καταγράφηκαν τουλάχιστον έξι διαφορετικές εστίες, γεγονός που επιβεβαιώνει τις εκτιμήσεις της.

Το έργο της κατάσβεσης συνεχίζεται αφού εκτός του δύσβατου της περιοχής στο μέρος πνέουν δυνατοί άνεμοι. 



Σύμφωνα με νεώτερη ανακοίνωση του Τμήματος Δασών του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου 08/08, βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη. Το μέτωπο της πυρκαγιάς εκτείνεται σε μήκος 20 χιλιομέτρων περίπου. 

Aπό ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Συνάντηση ΕΕ – Τουρκίας εντός Οκτωβρίου μετά από παράκληση Γκουτέρες – Προσδοκίες για εξελίξεις στο Κυπριακό

ΠτΔ: Συνάντηση ΕΕ – Τουρκίας εντός Οκτωβρίου μετά από παράκληση Γκουτέρες – Προσδοκίες για εξελίξεις στο Κυπριακό

Συνάντηση της ΕΕ με την Τουρκία στο υψηλότερο επίπεδο θα πραγματοποιηθεί εντός Οκτωβρίου, για να συζητηθούν η προσπάθεια επανέναρξης των συνομιλιών για το Κυπριακό και ενδεχόμενη πρόοδος στις ευρωτουρκικές σχέσεις, προανήγγειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την προσέλευσή του την Παρασκευή το πρωί για τη δεύτερη μέρα της Συνόδου Κορυφής της ΕΕ, στις Βρυξέλλες.

BEST OF TOTHEMAONLINE