ΚΥΠΡΟΣ: Μεγάλη πυρκαγιά ανάμεσα στις επαρχίες Λεμεσού και Πάφου - Εκκενώθηκε χωριό - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΚΥΠΡΟΣ: Μεγάλη πυρκαγιά ανάμεσα στις επαρχίες Λεμεσού και Πάφου -  Εκκενώθηκε χωριό - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Μεγάλη Πυρκαγιά ξέσπασε γύρω στις 02:00 τα ξημερώματα του Σαββάτου 09/08,  στις κοινότητες Κούκλια (Ορείτες), Μούσερε και Δοράς.

Σύμφωνα με το Τμήμα Δασών  το μέτωπο της πυρκαγιάς εκτείνεται σε μήκος 20 χιλιομέτρων περίπου.

Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς επιχειρούν ισχυρές επίγειες δυνάμεις πυρόσβεσης με πέραν των 30 πυροσβεστικών οχημάτων με τα πληρώματά τους, προωθητές γαιών ενώ σε εφαρμογή τέθηκε και το Σχέδιο Ίκαρος που αφορά τις επιχειρήσεις των πτητικών μέσων.

Στην περιοχή κατευθύνονται επιπρόσθετες δυνάμεις πυρόσβεσης, για να συνδράμουν στο έργο της κατάσβεσης.

Πραγματοποιήθηκε προληπτική εκκένωση στην κοινότητα της Δοράς.

Δείτε φωτογραφίες που δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το Τμήμα Δασών

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Θέλω να ταφώ στο χώμα, σε απλό τάφο» - Η διαθήκη του Πάπα Φραγκίσκου και οι τελευταίες επιθυμίες του για την κηδεία

«Θέλω να ταφώ στο χώμα, σε απλό τάφο» - Η διαθήκη του Πάπα Φραγκίσκου και οι τελευταίες επιθυμίες του για την κηδεία

Έτοιμος για την ημέρα που θα πέθαινε ήταν από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε το βαρύ αξίωμα ήταν ο Πάπας Φραγκίσκος που είχε περιγράψει -και δημόσια- πού και πώς ήθελε να γίνει η κηδεία του, που θα γίνει μέσα στο Σαββατοκύριακο - από την Τετάρτη θα εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα.

BEST OF TOTHEMAONLINE