Πασαλείφτηκε με baby oil ο Τραορέ πριν τον Ολυμπιακό – Το… τρικ που ΔΕΝ πέτυχε (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Πασαλείφτηκε με baby oil ο Τραορέ πριν τον Ολυμπιακό – Το… τρικ που ΔΕΝ πέτυχε (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Μέλος του τιμ της Γουλβς πασάλειψε με baby oil τα χέρια του Ανταμά Τραορέ, έτσι ώστε να μην μπορούν να τον σταματήσουν οι αμυντικοί του Ολυμπιακού.

Στους τελευταίους αγώνες της Γουλβς, οι άνθρωποι του τεχνικού τιμ επιστρατεύουν ένα απίστευτο τρικ προκειμένου να αξιοποιήσουν στο έπακρο την σωματοδομή του 24χρονου εξτρέμ και παράλληλα να τον προστατεύσουν από τα σκληρά μαρκαρίσματα των αντιπάλων.

Λίγο πριν την έναρξη της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό, τα χέρια του Τραορέ πασαλείφτηκαν με baby oil, έτσι ώστε να γίνει ακόμα πιο επικίνδυνος για την άμυνα των «ερυθρολεύκων».

Παρά το τέχνασμα, η απόδοση του Τραορέ κυμάνθηκε σε πολύ μέτρια επίπεδα και ως εκ τούτου αποτέλεσε την πρώτη αλλαγή των γηπεδούχων στο 57ο λεπτό.

sdna.gr

The post Πασαλείφτηκε με baby oil ο Τραορέ πριν τον Ολυμπιακό – Το… τρικ που ΔΕΝ πέτυχε (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από την Κυπριακή Προεδρία στο Κυπριακό: Το μεγάλο διπλωματικό στοίχημα του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες

Από την Κυπριακή Προεδρία στο Κυπριακό: Το μεγάλο διπλωματικό στοίχημα του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες

Η μετάβαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες, για το τελευταίο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο που πραγματοποιείται κατά τη διάρκεια της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, έχει ιδιαίτερη πολιτική και θεσμική βαρύτητα. Δεν πρόκειται μόνο για το κλείσιμο ενός εξαμήνου κατά το οποίο η Κυπριακή Δημοκρατία βρέθηκε στο επίκεντρο της ευρωπαϊκής διαδικασίας λήψης αποφάσεων, αλλά και για μια ευκαιρία αξιοποίησης του πολιτικού κεφαλαίου, που δημιουργήθηκε μέσα από την Προεδρία, προς όφελος του Κυπριακού.

BEST OF TOTHEMAONLINE