Πρώτο επίσημο φιλικό στη Λεμεσό για την ΑΛΣ Ομόνοια – Με ραδιοφωνική μετάδοση!

Πρώτο επίσημο φιλικό στη Λεμεσό για την ΑΛΣ Ομόνοια – Με ραδιοφωνική μετάδοση!

Φιλικό στο Κοινοτικό στάδιο Τραχωνίου θα δώσουν ΑΛΣ Ομόνοια και ΑΕΖ Ζακακίου το Σάββατο 8 Αυγούστου.

Οι ανακοινώσεις:

Αύριο Σάββατο 8 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί το 1ο επίσημο φιλικό της ΟΜΟΝΟΙΑΣ του Λαού απέναντι στην ΑΕΖ Ζακακίου. Το φιλικό λόγω των μέτρων για τον Covid 19 θα είναι κεκλεισμένων των θυρών.

Γνωρίζοντας την δίψα του Πράσινου Λαού για αγωνιστική δράση έχουμε προγραμματίσει με τα παιδιά του Omonoia Radio ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ για τον αυριανό αγώνα.

Συνδεόμαστε λοιπόν από τις 17:45 με το πράσινο ραδιόφωνο και ακούμε την ζωντανή κάλυψη του αγώνα η ώρα 18:00.

#ΑΛΣ_ΟΜΟΝΟΙΑ
#peoplesomonia
#pacomonia

———-

Το Δ.Σ. της ΑΕΖ ανακοινώνει το πρώτο επίσημο φιλικό της ομάδας μας με την ΑΛΣ Ομόνοια στο κοινοτικό γήπεδο Τραχωνίου.
Ο αγώνας θα είναι κεκλεισμένων των θυρών.

The post Πρώτο επίσημο φιλικό στη Λεμεσό για την ΑΛΣ Ομόνοια – Με ραδιοφωνική μετάδοση! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Επιτροπή Θεσμών: Ζητά ολόκληρο το πόρισμα για το Videogate – Καλείται ο Ανδρέας Πασχαλίδης στην έκτακτη συνεδρία

Επιτροπή Θεσμών: Ζητά ολόκληρο το πόρισμα για το Videogate – Καλείται ο Ανδρέας Πασχαλίδης στην έκτακτη συνεδρία

Έκτακτη συνεδρία για την υπόθεση του Videogate και το πόρισμα του ποινικού ανακριτή Ανδρέα Πασχαλίδη θα πραγματοποιήσει την Παρασκευή, 31 Ιουλίου, η Κοινοβουλευτική Επιτροπή Θεσμών, Αξιών και Επιτρόπου Διοικήσεως, με στόχο να εξετάσει το σύνολο της ανακριτικής διαδικασίας και τα συμπεράσματα της έρευνας, ενώ θα ζητηθεί και η κατάθεση ολόκληρου του πορίσματος στη Βουλή.

BEST OF TOTHEMAONLINE