Πρώτο επίσημο φιλικό στη Λεμεσό για την ΑΛΣ Ομόνοια – Με ραδιοφωνική μετάδοση!

Πρώτο επίσημο φιλικό στη Λεμεσό για την ΑΛΣ Ομόνοια – Με ραδιοφωνική μετάδοση!

Φιλικό στο Κοινοτικό στάδιο Τραχωνίου θα δώσουν ΑΛΣ Ομόνοια και ΑΕΖ Ζακακίου το Σάββατο 8 Αυγούστου.

Οι ανακοινώσεις:

Αύριο Σάββατο 8 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί το 1ο επίσημο φιλικό της ΟΜΟΝΟΙΑΣ του Λαού απέναντι στην ΑΕΖ Ζακακίου. Το φιλικό λόγω των μέτρων για τον Covid 19 θα είναι κεκλεισμένων των θυρών.

Γνωρίζοντας την δίψα του Πράσινου Λαού για αγωνιστική δράση έχουμε προγραμματίσει με τα παιδιά του Omonoia Radio ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ για τον αυριανό αγώνα.

Συνδεόμαστε λοιπόν από τις 17:45 με το πράσινο ραδιόφωνο και ακούμε την ζωντανή κάλυψη του αγώνα η ώρα 18:00.

#ΑΛΣ_ΟΜΟΝΟΙΑ
#peoplesomonia
#pacomonia

———-

Το Δ.Σ. της ΑΕΖ ανακοινώνει το πρώτο επίσημο φιλικό της ομάδας μας με την ΑΛΣ Ομόνοια στο κοινοτικό γήπεδο Τραχωνίου.
Ο αγώνας θα είναι κεκλεισμένων των θυρών.

The post Πρώτο επίσημο φιλικό στη Λεμεσό για την ΑΛΣ Ομόνοια – Με ραδιοφωνική μετάδοση! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γεραπετρίτης: «Η Κύπρος δέχεται υβριδική επίθεση - Καμιά συζήτηση με την Τουρκία σε θέματα κυριαρχίας»

Γεραπετρίτης: «Η Κύπρος δέχεται υβριδική επίθεση - Καμιά συζήτηση με την Τουρκία σε θέματα κυριαρχίας»

H Ελλάδα θα προχωρήσει και σε περαιτέρω επέκταση των χωρικών της υδάτων, χωρίς καμία έκπτωση σε θέματα κυριαρχίας, είπε στη Βουλή ο Υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας Γιώργος Γεραπετρίτης, τονίζοντας ότι η κυριαρχία της χώρας είναι «κόκκινη γραμμή» και δεν τίθεται σε διαπραγμάτευση με την Τουρκία.

BEST OF TOTHEMAONLINE

The Streisand-Karsera Effect

The Streisand-Karsera Effect