ΙΣΡΑΗΛ: Λάθος συναγερμός οι προειδοποιητικές σειρήνες για πυραύλους

ΙΣΡΑΗΛ: Λάθος συναγερμός οι προειδοποιητικές σειρήνες για πυραύλους

Για λανθασμένο συναγερμό κάνει λόγο ο ισραηλινός στρατός, σχετικά με τις προειδοποιητικές σειρήνες συναγερμού για πυραύλους που ήχησαν στο βόρειο Ισραήλ, κοντά στα σύνορα με τον Λίβανο, το πρωί της Παρασκευής (07/08).

Οι σειρήνες ήχησαν στο βόρειο Ισραήλ, κοντά στα σύνορα με τον Λίβανο, όπως μετέδωσαν ισραηλινά ΜΜΕ και αυτόπτες μάρτυρες, σύμφωνα με το Reuters.

Ο ισραηλινός στρατός επιβεβαίωσε ότι ήχησαν οι σειρήνες και ανέφερε ότι θα υπάρξουν περισσότερες πληροφορίες λίγο αργότερα.

Ακολούθως, με ο στρατός ενημέρωσε ότι επρόκειτο για λανθασμένο συναγερμό.

Πηγή: CNN.GR

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανακηρύχθηκαν σε πανηγυρικό κλίμα οι 56 νέοι βουλευτές μετά τις εκλογές - Σφραγίστηκε επίσημα η σύνθεση της Βουλής

Ανακηρύχθηκαν σε πανηγυρικό κλίμα οι 56 νέοι βουλευτές μετά τις εκλογές - Σφραγίστηκε επίσημα η σύνθεση της Βουλής

Σε πανηγυρικό κλίμα πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας, η επίσημη τελετή ανακήρυξης των 56 νέων βουλευτών που εξελέγησαν στις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου. Η διαδικασία ολοκληρώθηκε παρουσία πολιτικών αρχηγών, στελεχών κομμάτων, συγγενών και φίλων των εκλεγέντων, σηματοδοτώντας τη νέα σύνθεση της Βουλής των Αντιπροσώπων που αναμένεται να συνέλθει για πρώτη φορά στις 4 Ιουνίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE