Προειδοποιητικές σειρήνες για πυραύλους στο Ισραήλ

Προειδοποιητικές σειρήνες για πυραύλους στο Ισραήλ

Προειδοποιητικές σειρήνες συναγερμού για πυραύλους ήχησαν στο βόρειο Ισραήλ, κοντά στα σύνορα με τον Λίβανο, το πρωί της Παρασκευής 07/08.  

Οι σειρήνες ήχησαν στο βόρειο Ισραήλ, κοντά στα σύνορα με τον Λίβανο, όπως μετέδωσαν ισραηλινά ΜΜΕ και αυτόπτες μάρτυρες, σύμφωνα με το Reuters.

Ο ισραηλινός στρατός επιβεβαίωσε ότι ήχησαν οι σειρήνες και ανέφερε ότι θα υπάρξουν περισσότερες πληροφορίες λίγο αργότερα.

Παρά τον ήχο των σειρήνων, δεν υπήρξαν αναφορές για τυχόν εκρήξεις, ενώ το Israel Radio μετέδωσε ότι επρόκειτο για λανθασμένο συναγερμό.

Σημειώνεται ότι νωρίτερα οι ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις χτύπησαν από αέρος εγκαταστάσεις που φέρονται να βρίσκονται υπό τον έλεγχο της Χαμάς στη Γάζα, μετά την εκτόξευση εκρηκτικών από τον παλαιστινιακό θήλακα.

Νεότερη ενημέρωση:

Πηγή: cnn.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κύπρος και Ιταλία «κλειδώνουν» στρατηγική συνεργασία στη Ρώμη - Όσα συζήτησαν Χριστοδουλίδης και Ματαρέλλα

Κύπρος και Ιταλία «κλειδώνουν» στρατηγική συνεργασία στη Ρώμη - Όσα συζήτησαν Χριστοδουλίδης και Ματαρέλλα

Στους στενούς δεσμούς φιλίας Κύπρου και Ιταλίας, και στην κοινή πολιτισμική ταυτότητα των δύο χωρών αναφέρθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος είχε συνάντηση με τον Πρόεδρο της Ιταλίας Σέρτζιο Ματαρέλλα, στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψης που πραγματοποιεί στη Ρώμη.

BEST OF TOTHEMAONLINE