ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Πάει δικαστήριο ο οδηγός του λεωφορείου -Κτύπησε μοτοσικλέτα, μοτοποδήλατο κι αυτοκίνητα

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Πάει δικαστήριο ο οδηγός του λεωφορείου -Κτύπησε μοτοσικλέτα, μοτοποδήλατο κι αυτοκίνητα

Πάει δικαστήριο ο 43χρονος οδηγός του λεωφορείου που προκάλεσε τροχαίο ατύχημα στην οδό Διαγόρου της Λευκωσίας.

Του Φάνη Μακρίδη

Μετά από εξετάσεις που έγιναν ο οδηγός καταγγέλθηκε γραπτώς από την Αστυνομία ότι δεν έλαβε τα δέοντα μέτρα ώστε να μην κινηθεί το λεωφορείο και έτσι θα κλητευθεί αργότερα ενώπιον Δικαστηρίου.

Όπως διαπιστώθηκε από τις εξετάσεις της Τροχαίας Λευκωσίας, ο Ελληνοκύπριος κατέβηκε από το λεωφορείο για να κάνει ολιγόλεπτο διάλειμμα και ξέχασε να ενεργοποιήσει το χειρόφρενο. Όπως είχαμε σημειώσει και σε προηγούμενά μας ρεπορτάζ για το θανατηφόρο στις 13 Ιουλίου με θύμα τον 51χρονο Παναγιώτη Χριστοφή, τα νέα λεωφορεία, όταν κλείσει η πόρτα, αυτόματα κινούνται προς τα εμπρός και κρίνεται απαραίτητη η ενεργοποίηση του χειρόφρενου ώστε να ακινητοποιηθούν.

Αστυνομική πηγή ανέφερε ότι το εν λόγω συμβάν θα μπορούσε να λάβει διαστάσεις και από τύχη και μόνο δεν είχαμε τραυματισμό κάποιου προσώπου. Πρόσθεσε ότι είναι ξεκάθαρο μετά και από τις εξετάσεις της Αστυνομίας, ότι την ευθύνη για το συμβάν έχει ο οδηγός λεωφορείου.

Θυμίζουμε ότι σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση από την Αστυνομία, γύρω στις 10.00 το πρωί της Πέμπτης (06/08), οδηγός λεωφορείου σταμάτησε το λεωφορείο στην οδό Διαγόρου και εξήλθε από το όχημα.

Το λεωφορείο κινήθηκε προς τα εμπρός, πέρασε στο πεζοδρόμιο όπου κτύπησε σε πασσαλάκια και στη συνέχεια προσέκρουσε σε σταθμευμένη αστυνομική μοτοσικλέτα, σε σταθμευμένο ιδιωτικό μοτοποδήλατο και σε δύο αυτοκίνητα που επίσης ήταν σταθμευμένα στο σημείο.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μεγάλο Σάββατο: Το τέλος των Παθών – Τα μεσάνυχτα η Ανάσταση του Κυρίου

Άγιος Φως: Θαύμα ή τελετή - Θεολόγος εξηγεί στο «Τ»

Σε «έξαρση» ο παρβοϊός πανευρωπαϊκά: Πρέπει να ανησυχούμε; Τι είναι και ποια τα συμπτώματα - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Ήρθε Πάσχα, κατεβαίνω… χωριό – Ψήνουν σούβλες και παίζουν παραδοσιακά παιχνίδια – Δείτε εκδηλώσεις σε όλη την Κύπρο

Η σκηνή της Ανάστασης του «Ιησού από τη Ναζαρέτ» που κόπηκε στο μοντάζ - Η εξήγηση του Φράνκο Τζεφιρέλι - Δείτε βίντεο

Φειδίας Παναγιώτου: Το βίντεο με τον ιερέα πατέρα του να φέρνει το μήνυμα της Πρώτης Ανάστασης – Το στοίχημα για το «εκατοστάρι»



ΥΠΕΞ: «Αταλάντευτα μέσα στο πλαίσιο του ΣΑ ΟΗΕ για το Κυπριακό»

ΥΠΕΞ: «Αταλάντευτα μέσα στο πλαίσιο του ΣΑ ΟΗΕ για το Κυπριακό»

Την αταλάντευτη θέση της Κυπριακής Δημοκρατίας για λύση που θα κινείται απολύτως μέσα στο πλαίσιο του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ για διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία με πολιτική ισότητα και με πεδίο εκκίνησης των συνομιλιών το σημείο ωρίμανσης στο Κρανς Μοντανά, υπογράμμισε ο Υπουργός Εξωτερικών της Κύπρου Κωνσταντίνος Κόμπος, σε συνέντευξή του στα ΝΕΑ που δημοσιεύτηκε την Παρασκευή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top