Βηρυτός: Στους 137 ο αριθμός των νεκρών, 5.000 οι τραυματίες

Βηρυτός: Στους 137 ο αριθμός των νεκρών, 5.000 οι τραυματίες

Οι τεράστιες εκρήξεις που προκάλεσαν την καταστροφή στη Βηρυτό άφησαν πίσω τους 137 νεκρούς, δεκάδες αγνοούμενους, και πάνω από 5.000 τραυματίες, δήλωσε την Πέμπτη (06/08) στο AFP ο εκπρόσωπος του Yπουργείου Υγείας του Λιβάνου.

«Μέχρι στιγμής, ο απολογισμός είναι περισσότεροι από 137 νεκροί και τουλάχιστον 5.000 τραυματίες», δήλωσε ο Ρίντα Μουσάουι, διευκρινίζοντας ότι νεότερος απολογισμός πιθανόν να ανακοινωθεί στη διάρκεια της ημέρας.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: Εντυπωσιακή ανταπόκριση στην εκδήλωση στο Λονδίνο - «Το brain gain δεν είναι πια σύνθημα, είναι πολιτική πράξη»

Λετυμπιώτης: Εντυπωσιακή ανταπόκριση στην εκδήλωση στο Λονδίνο - «Το brain gain δεν είναι πια σύνθημα, είναι πολιτική πράξη»

Σε μια εκδήλωση υψηλής πολιτικής και συμβολικής σημασίας που συνδιοργάνωσε η Προεδρία της Δημοκρατίας με το Invest Cyprus και το Κυπριακό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο (ΚΕΒΕ) στο Λονδίνο σήμερα, 21 Μαΐου 2025, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης παρουσίασε το νέο Σχέδιο Δράσης για τον Επαναπατρισμό Ταλέντου, στο πλαίσιο της εθνικής πρωτοβουλίας Minds in Cyprus.

BEST OF TOTHEMAONLINE