Χ. ΑΝΔΡΕΟΥ: 'Κανένα αίτημα στην Αστυνομία μέχρι στιγμής από τον Λίβανο'

Χ. ΑΝΔΡΕΟΥ: 'Κανένα αίτημα στην Αστυνομία μέχρι στιγμής από τον Λίβανο'

Η Αστυνομία δεν έχει μέχρι στιγμής οποιαδήποτε επίσημη ενημέρωση σε σχέση με τα διεθνή δημοσιεύματα σύμφωνα με τα οποία το πλοίο από το οποίο κατασχέθηκε η ποσότητα νιτρικής αμμωνίας που προκάλεσε την τραγωδία στο Λίβανο ανήκει σε Ρώσο που διαμένει μόνιμα στην Κύπρο.

«Εμείς δεν έχουμε, μέχρι αυτή τη στιγμή, κάποια ενημέρωση γι’ αυτό το θέμα», δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Χρίστος Ανδρέου.

Ο κ. Ανδρέου ανέφερε, επίσης, ότι «επικοινωνήσαμε ήδη με την Interpol Βηρυτού και εκφράσαμε την ετοιμότητά μας να τους παράσχουμε οποιαδήποτε βοήθεια χρειαστούν, εάν και εφόσον ζητηθεί η συνδρομή μας» στο πλαίσιο της διερεύνησης των αιτιών της τραγωδίας από τις ανακριτικές αρχές της γειτονικής χώρας.

Ανέφερε ακόμη ότι μέχρι στιγμής δεν έχει υποβληθεί κάποιο αίτημα από πλευράς των αρχών του Λιβάνου για οποιοδήποτε θέμα σε σχέση με την έκρηξη στη Βηρυτό.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Μονόδρομος η αφαίρεση Σύκα από το ψηφοδέλτιο – Τα επόμενα βήματα

ΔΗΣΥ: Μονόδρομος η αφαίρεση Σύκα από το ψηφοδέλτιο – Τα επόμενα βήματα

Η ομόφωνη απόφαση της Ολομέλειας του Ανωτάτου Δικαστηρίου για άρση της βουλευτικής ασυλίας του βουλευτή του Δημοκρατικού Συναγερμού Νίκου Σύκα, για σκοπούς αστυνομικής ανάκρισης, σε σχέση με τις καταγγελίες της συντρόφου του για ξυλοδαρμό, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στην Αθήνα, φαίνεται να κλείνει οριστικά ένα κρίσιμο κεφάλαιο για την ηγεσία του κόμματος, καθιστώντας πλέον μονόδρομο την αφαίρεσή του βουλευτή, από το ψηφοδέλτιο των επερχόμενων βουλευτικών εκλογών.