ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Λεωφορείο κινήθηκε προς τα εμπρός και προσέκρουσε σε αστυνομική μοτοσικλέτα, μοτοποδήλατο και αυτοκίνητο

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Λεωφορείο κινήθηκε προς τα εμπρός και προσέκρουσε σε αστυνομική μοτοσικλέτα, μοτοποδήλατο και αυτοκίνητο

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης (06/08), στην οδό Διαγόρου στην Λευκωσία.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 10.00 το πρωί, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται το λεωφορείο κινήθηκε προς τα εμπρός, αφού πρώτα ο οδηγός του το είχε σταθμεύσει στο σημείο και κατέβηκε από αυτό.

Σύμφωνα με τις εξετάσεις που έγιναν στη σκηνή από μέλη του Κλάδου Δυστυχημάτων της Τροχαίας Λευκωσίας, το λεωφορείο φέρεται να χτύπησε αρχικά σε αυτοκίνητο που ήταν σταθμευμένο σε χώρο στάθμευσης στην οδό Διαγόρου, και πιο συγκεκριμένα, χτύπησε στο πλαινό καθρεφτάκι του οχήματος.
 
Το λεωφορείο συνέχισε την πορεία του και χτύπησε σε ιδιωτική μοτοσικλέτα που ήταν σταματημένη στον ίδιο χώρο στάθμευσης της οδού Διαγόρου. 
 
Ο οδηγός της μοτοσικλέτα (ιδιώτης), είχε μόλις σταθμεύσει τη μοτοσικλέτα του στο σημείο και αφού άκουσε την πρόσκρουση του λεωφορείου στο πρώτο αυτοκίνητο, αντιλήφθηκε το λεωφορείο να κινείται προς τον ίδιο και απομακρύνθηκε από τη μοτοσικλέτα του.
 
Με την πρόσκρουση του λεωφορείου στη μοτοσικλέτα, το λεωφορείο συνέχισε την πορεία του, παρασύροντας την μαζί του και αφού πέρασε στο πεζοδρόμιο, μαζί με τη μοτοσικλέτα, χτύπησε σε μεταλλικά πασσαλάκια στο πεζοδρόμιο τα οποία απέκοψε.
 
Ακολούθως, το λεωφορείο συνέχισε την πορεία του και χτύπησε στην αστυνομική μοτοσικλέτα.
 
Αξίζει να σημειωθεί ότι στο λεωφορείο, όπως και στο αυτοκίνητο και στην αστυνομική μοτοσικλέτα δεν βρίσκονταν επιβάτες και δεν τραυματίστηκε οποιοδήποτε πρόσωπο.
 
Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι εξετάσεις στη σκηνή ολοκληρώθηκαν και το λεωφορείο βρίσκεται στη φύλαξη της και θα τύχει εξέτασης από αρμόδια Αρχή.
 
Αναμένεται στη συνέχεια να ληφθεί κατάθεση από τον οδηγό του λεωφορείου, τον οδηγό της ιδιωτικής μοτοσικλέτας, τον οδηγό της αστυνομικής μοτοσικλέτας και τον ιδιοκτήτη του ιδιωτικού αυτοκινήτου.
 
 
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικό: Σεβαστό το αποτέλεσμα των εκλογών – Συνεχίζεται η συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ εκτός Βουλής

Προεδρικό: Σεβαστό το αποτέλεσμα των εκλογών – Συνεχίζεται η συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ εκτός Βουλής

Η Κυβέρνηση θα έχει συνεργασία σε όλα τα επίπεδα και με όλα τα κόμματα, όπου μπορούν και συμπίπτουν σε θέματα του προγράμματός της, δήλωσε την Τρίτη στο ΚΥΠΕ ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Βίκτωρας Παπαδόπουλος, προσθέτοντας ότι ο κυπριακός λαός φάνηκε στη συντριπτική του πλειοψηφία να εγκρίνει την ιδεολογικοπολιτική κατεύθυνση της Κυβέρνησης.

BEST OF TOTHEMAONLINE