Θέλει να κλείσει την καριέρα της με πρόκριση στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ η Κινοσίδου

Θέλει να κλείσει την καριέρα της με πρόκριση στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ η Κινοσίδου

H Kική Κινοσίδου, παίκτρια των Απόλλων Ladies μίλησε στην επίσημη σελίδα της ομάδας τονίζοντας πως θέλει να κλείσει την καριέρα της με πρόκριση στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ.

Αναλυτικά: 

«Είμαι πολύ χαρούμενη και ενθουσιασμένη που θα παίξω για άλλον έναν χρόνο στην αγαπημένη μου ομάδα.
Ο στόχος μου είναι να τελειώσω την καριέρα μου περνώντας στην επόμενη φάση του champions league στους 16 γιατί ποτέ δεν το έχουμε πετύχει, φυσικά ο στόχος μας όπως και κάθε χρόνο να πάρουμε το πρωτάθλημα και το κύπελλο. Motto :Είναι δύσκολο να νικήσεις ένα άτομο που δεν τα παρατάει ποτέ».

The post Θέλει να κλείσει την καριέρα της με πρόκριση στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ η Κινοσίδου appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Φτάνει απόψε στην Κύπρο η Ολγκίν – Πότε συναντά Χριστοδουλίδη και Έρχιουρμαν – Το ραντεβού της 9ης Νοεμβρίου

Κυπριακό: Φτάνει απόψε στην Κύπρο η Ολγκίν – Πότε συναντά Χριστοδουλίδη και Έρχιουρμαν – Το ραντεβού της 9ης Νοεμβρίου

Αργά το βράδυ της Πέμπτης αναμένεται να αφιχθεί στην Κύπρο η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η οποία αναμένεται να έχει συνάντηση την Παρασκευή με τον Πρόεδρο Νίκο Χριστοδουλίδη, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE