Θέλει να κλείσει την καριέρα της με πρόκριση στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ η Κινοσίδου

Θέλει να κλείσει την καριέρα της με πρόκριση στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ η Κινοσίδου

H Kική Κινοσίδου, παίκτρια των Απόλλων Ladies μίλησε στην επίσημη σελίδα της ομάδας τονίζοντας πως θέλει να κλείσει την καριέρα της με πρόκριση στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ.

Αναλυτικά: 

«Είμαι πολύ χαρούμενη και ενθουσιασμένη που θα παίξω για άλλον έναν χρόνο στην αγαπημένη μου ομάδα.
Ο στόχος μου είναι να τελειώσω την καριέρα μου περνώντας στην επόμενη φάση του champions league στους 16 γιατί ποτέ δεν το έχουμε πετύχει, φυσικά ο στόχος μας όπως και κάθε χρόνο να πάρουμε το πρωτάθλημα και το κύπελλο. Motto :Είναι δύσκολο να νικήσεις ένα άτομο που δεν τα παρατάει ποτέ».

The post Θέλει να κλείσει την καριέρα της με πρόκριση στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ η Κινοσίδου appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πενταμερής: Η ώρα του Κυπριακού - Διάσκεψη διαδικαστικού χαρακτήρα - Οι κόκκινες γραμμές της Λευκωσίας

Πενταμερής: Η ώρα του Κυπριακού - Διάσκεψη διαδικαστικού χαρακτήρα - Οι κόκκινες γραμμές της Λευκωσίας

Στη Νέα Υόρκη είναι από σήμερα στραμμένα τα βλέμματα, όπου την Πέμπτη, θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη άτυπη πενταμερής συνάντηση για το κυπριακό, με στόχο την επανέναρξη των συνομιλιών. Ένας στόχος, ο οποίος ωστόσο δεν είναι εφικτός, λόγω των όσων προηγήθηκαν από τον περασμένο Μάρτιο όπου πραγματοποιήθηκε η πρώτη πενταμερής, στη Γενεύη, με την αδιαλλαξία της τουρκικής πλευράς και την άρνηση του κατοχικού ηγέτη, να προχωρήσει η συμφωνία στη δέσμη των έξι μέτρων, που περιλαμβάνουν τα μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης. 

BEST OF TOTHEMAONLINE