ΛΕΜΕΣΟΣ: Δέχθηκε επίθεση από τέσσερα πρόσωπα - Του έκλεψαν πορτοφόλι, κινητό και άλλα αντικείμενα

ΛΕΜΕΣΟΣ: Δέχθηκε επίθεση από τέσσερα πρόσωπα - Του έκλεψαν πορτοφόλι, κινητό και άλλα αντικείμενα

Υπόθεση ληστείας που διαπράχθηκε τα ξημερώματα το βράδυ της Τετάρτης (06/08), στην Λεμεσό, διερευνά η Αστυνομία.

Η ληστεία διαπράχθηκε γύρω στις 11.30 το βράδυ της Τετάρτης, εναντίον 26χρονου, ενώ αυτός περπατούσε στην οδό Άγκυρα, στην Λεμεσό.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, ο 26χρονος δέχθηκε επίθεση από τέσσερα πρόσωπα, οι οποίοι έκλεψαν τη τσάντα ώμου που κρατούσε και περιείχε το πορτοφόλι με τις πιστωτικές του κάρτες και χρηματικό ποσό, ένα κινητό τηλέφωνο, ένα ζευγάρι ακουστικά και ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου.

Μέλη της Αστυνομίας διενήργησαν εξετάσεις στη σκηνή, ενώ ο 26χρονος μετέβηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου έτυχε των πρώτων βοηθειών και έλαβε εξιτήριο.

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Παπαναστασίου για GSI: Η μεταβίβαση άδειας στον ΑΔΜΗΕ δείχνει το ενδιαφέρον της ΚΔ για το έργο

Παπαναστασίου για GSI: Η μεταβίβαση άδειας στον ΑΔΜΗΕ δείχνει το ενδιαφέρον της ΚΔ για το έργο

Η μεταβίβαση της άδειας και της διαχείρισης του GSI στον ΑΔΜΗΕ δείχνουν ακριβώς αυτό που έχει συμφωνηθεί ώστε να προχωρήσουν όλα τα οποία είναι σε εκκρεμότητα σε κάποια επίλυση, ώστε να μπορέσει το έργο να μην έχει προβλήματα θεσμικά και ρυθμιστικά, δηλώνοντας με τον πιο επίσημο τρόπο το ενδιαφέρον της Κυπριακής Δημοκρατίας για το έργο, δήλωσε στο ΚΥΠΕ το Σάββατο στο ΚΥΠΕ ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας, Γιώργος Παπαναστασίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE