Συγκρατημένη αισιοδοξία Λευκωσίας για κατάληξη στο θέμα της σύμβασης αποφυγής διπλής φορολογίας με Ρωσία

Συγκρατημένη αισιοδοξία Λευκωσίας για κατάληξη στο θέμα της σύμβασης αποφυγής διπλής φορολογίας με Ρωσία

Συγκρατημένη αισιοδοξία για κατάληξη στο θέμα της σύμβασης για την αποφυγή διπλής φορολογίας με τη Ρωσία εκφράζει η Λευκωσία.

Υπενθυμίζοντας πως έχουν καθοριστεί για το θέμα διαπραγματεύσεις στις 10 και 11 Αυγούστου, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κυριάκος Κούσιος, δήλωσε στο ΚΥΠΕ, ερωτηθείς σχετικά, πως «έχουμε συγκρατημένη αισιοδοξία ότι κατά τις διαπραγματεύσεις θα υπάρξει μια κατάληξη στο θέμα της συμφωνίας αποφυγής διπλής φορολογίας». 

Όπως ανακοινώθηκε χθες Δευτέρα (03/08) από το Υπουργείο Οικονομικών επικεφαλής της κυπριακής διαπραγματευτικής ομάδας θα είναι ο Υπουργός Οικονομικών Κωνσταντίνος Πετρίδης. Πηγές του Υπουργείου Οικονομικών ανέφεραν στο ΚΥΠΕ πως η Κύπρος εξαντλεί όλα τα περιθώρια για εξεύρεση συμφωνίας με διπλωματικές και πολιτικές επαφές. Το θέμα, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ, είχε συζητηθεί και κατά την πρόσφατη τηλεφωνική επικοινωνία του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Αναστασιάδη, με τον Ρώσο ομόλογό του Βλαντιμίρ Πούτιν.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Παρουσίασε συγκεκριμένη πρόταση στον Στάρμερ για τις βάσεις - «Δεν θα χρησιμοποιηθούν σε επιθετικές επιχειρήσεις»

ΠτΔ: Παρουσίασε συγκεκριμένη πρόταση στον Στάρμερ για τις βάσεις - «Δεν θα χρησιμοποιηθούν σε επιθετικές επιχειρήσεις»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είχε σήμερα μακρά τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρωθυπουργό του Ηνωμένου Βασιλείου, κατόπιν πρωτοβουλίας του τελευταίου, στο πλαίσιο των τακτικών επαφών των δύο ηγετών επι των γεωπολιτικών εξελίξεων στην ευρύτερη περιοχή.

BEST OF TOTHEMAONLINE