ΥΠΟΙΚ: Επικεφαλής στις διαπραγματεύσεις για τη συμφωνία αποφυγής διπλής φορολογίας με Ρωσία

ΥΠΟΙΚ: Επικεφαλής στις διαπραγματεύσεις για τη συμφωνία αποφυγής διπλής φορολογίας με Ρωσία

Το Υπουργείο Οικονομικών ανακοίνωσε ότι έχουν καθοριστεί προγραμματισμένες διαπραγματεύσεις στις 10 και 11 του παρόντος μήνα με επικεφαλής τον Υπουργό Οικονομικών Κωνσταντίνο Πετρίδη, αναφορικά με τη σύμβαση για αποφυγή διπλής φορολογίας μεταξύ Κύπρου και Ρωσίας.

«Αναφορικά με δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν στον Τύπο σήμερα σε σχέση με πρόθεση του Ρωσικού Υπουργείου Οικονομικών να τερματίσει μονομερώς τη Σύμβαση για την Αποφυγή Διπλής Φορολογίας, το Υπουργείο Οικονομικών αναφέρει ότι επί του θέματος έχουν καθοριστεί προγραμματισμένες διαπραγματεύσεις στις 10 και 11 του παρόντος μήνα με επικεφαλής της Κυπριακής Διαπραγματευτικής ομάδας τον Υπουργό Οικονομικών κ. Κωνσταντίνο Πετρίδη», αναφέρει η ανακοίνωση του ΥΠΟΙΚ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Απόπειρα φόνου στη Λεμεσό: Συνήλθε το θύμα και καταθέτει - Συνεχίζονται οι έρευνες για εντοπισμό των 2 καταζητούμενων

Απόπειρα φόνου στη Λεμεσό: Συνήλθε το θύμα και καταθέτει - Συνεχίζονται οι έρευνες για εντοπισμό των 2 καταζητούμενων

Εντατικά συνεχίζουν τις έρευνες τους τα μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού σε σχέση με την απόπειρα φόνου του 36χρονου Σύρου που διαπράχθηκε το περασμένο Σάββατο στη Λεμεσό. Η κατάσταση της υγείας του 36χρονου είναι εκτός κινδύνου.

BEST OF TOTHEMAONLINE