H Cyta συνεχίζει την κοινωνική προσφορά της στην Οδική Ασφάλεια και τους νέους

H Cyta συνεχίζει την κοινωνική προσφορά της στην Οδική Ασφάλεια και τους νέους

Η Cyta για 17η χρονιά συνεχίζει την προσφορά δωρεάν εξειδικευμένων σεμιναρίων οδικής ασφάλειας σε όλους τους νεοσύλλεκτους στρατιώτες.

Φέτος, με δεδομένες τις ιδιαίτερες συνθήκες, που επικρατούν λόγω της πανδημίας του ιού COVID-19 (κορωνοϊού), οι νεοσύλλεκτοι θα τύχουν της σχετικής εκπαίδευσης μετά την τοποθέτησή τους στις Μονάδες όπου θα υπηρετήσουν.


Παράλληλα, μετά την άρση των αυστηρών περιοριστικών μέτρων για αντιμετώπιση της πανδημίας, συνεχίζονται τα σεμινάρια Οδικής Ασφάλειας στα Στρατόπεδα παγκύπρια («Χρίστου Σαμάρα», «Ηλία Παπακυριακού» και «Ανδρέα Ζάκου» Αθαλάσσα, «Ιωάννη Κύπρου» Μονή Λεμεσός, «Ευάγγελου Φλωράκη» Ναυτική Βάση Μαρί, «Κωστάκη Παντελίδη» και «BMH» Λευκωσία και «31η Μοίρα καταδρομών» Σταυροβούνι), τηρώντας πάντα τα καθορισμένα μέτρα ασφάλειας.
Τα σεμινάρια διοργανώνονται από τη Cyta από το 2004 σε στενή συνεργασία με το Υπουργείο Άμυνας και το ΓΕΕΦ και πραγματοποιούνται από την εκπαιδεύτρια εταιρεία «APA Σύμβουλοι Οδικής Ασφάλειας». Εντάσσονται στη γενικότερη δράση της Cyta για την καλλιέργεια οδικής συνείδησης στους νέους, μέσω της εκπαίδευσης, επιβεβαιώνοντας την ευαισθησία της Cyta στο σοβαρό ζήτημα της οδικής ασφάλειας, αλλά και τη δέσμευσή της στην Ευρωπαϊκή Χάρτα για την Οδική Ασφάλεια. Παράλληλα, υποστηρίζουν τις προσπάθειες των αρμόδιων φορέων της Κύπρου για εξάλειψη των θυμάτων της ασφάλτου και ιδιαίτερα των νέων ανθρώπων.


Τα φωτογραφικά στιγμιότυπα είναι από διάλεξη που έγινε πρόσφατα στη Ναυτική Βάση «Ευάγγελου Φλωράκη» στο Μαρί.
Περισσότερες πληροφορίες για την προσφορά της Cyta στο θέμα της Οδικής Ασφάλειας, μπορείτε να βρείτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://www.cyta.com.cy/road-safety

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΠτΔ: «Κανένα σχόλιο» για το απειλητικό μήνυμα - Επιβεβαίωσε ότι στις 10 Φεβρουαρίου έρχεται η ντι Κάρλο στην Κύπρο

ΠτΔ: «Κανένα σχόλιο» για το απειλητικό μήνυμα - Επιβεβαίωσε ότι στις 10 Φεβρουαρίου έρχεται η ντι Κάρλο στην Κύπρο

Ό,τι κρίνει η Βοηθός ΓΓ των ΗΕ κα Ρόζμαρι ντι Κάρλο ότι μπορεί να βοηθήσει, η ανταπόκριση από δικής μας πλευράς είναι θετική, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες ότι η κα ντι Κάρλο θα βρίσκεται στην Κύπρο στις 10 Φεβρουαρίου.