ΠΑΦΟΣ: Υπάλληλος απέσπασε 2 χιλιάδες ευρώ από εταιρεία και πλαστογράφησε επιταγή - Χειροπέδες σε 42χρονο

ΠΑΦΟΣ: Υπάλληλος απέσπασε 2 χιλιάδες ευρώ από εταιρεία και πλαστογράφησε επιταγή - Χειροπέδες σε 42χρονο

Υπό κράτηση τέθηκε 42χρονος υπάλληλος εταιρείας για υπόθεση κλοπής από εταιρεία.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η καταγγελία έγινε στις 27 Ιουλίου από εταιρεία που ασχολείται με ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις .

Όπως αναφέρθηκε ο 42χρονος Ε/κ φέρεται σε δυο  διαφορετικές περιπτώσεις να απέσπασε  συνολικό χρηματικό ποσό περίπου 2 χιλ. ευρώ και σε μια τρίτη περίπτωση επιταγή της εταιρείας περίπου 600 ευρώ που πλαστογραφήθηκε και εξαργυρώθηκε από τον ίδιο. 

Τα αδικήματα που αντιμετωπίζει ο 42χρονος είναι  αυτά της πλαστογραφίας, κυκλοφορίας πλαστού εγγράφου, κλοπή από υπάλληλο και εξασφάλιση πίστωσης με ψευδής παραστάσεις. 

Ανακρινόμενος ο 42χρονος από μέλη του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου έδωσε κάποιους ισχυρισμούς και διερευνώνται.

Οι συνεχίζονται εξετάζονται από το ΤΑΕ Πάφου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Συνάντηση με τριμελή αντιπροσωπεία του νεοσύστατου συνδέσμου «Η Φωνή των κτηνοτρόφων» είχε το Σάββατο ο Επικεφαλής της Ειδικής Επιστημονικής Επιτροπής για την Ανασυγκρότηση και Αναβάθμιση του Κτηνοτροφικου Τομέα και Πρόεδρος του Ινστιτούτου Κύπρου, Σταύρος Μαλάς, με εκπρόσωπο των κτηνοτρόφων Χριστόδουλο Χριστοδούλου να επαναλαμβάνει στο ΚΥΠΕ το αίτημά τους για συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και να προειδοποιεί για το ενδεχόμενο νέων κινητοποιήσεων.