ΠΑΦΟΣ: Υπάλληλος απέσπασε 2 χιλιάδες ευρώ από εταιρεία και πλαστογράφησε επιταγή - Χειροπέδες σε 42χρονο

ΠΑΦΟΣ: Υπάλληλος απέσπασε 2 χιλιάδες ευρώ από εταιρεία και πλαστογράφησε επιταγή - Χειροπέδες σε 42χρονο

Υπό κράτηση τέθηκε 42χρονος υπάλληλος εταιρείας για υπόθεση κλοπής από εταιρεία.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η καταγγελία έγινε στις 27 Ιουλίου από εταιρεία που ασχολείται με ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις .

Όπως αναφέρθηκε ο 42χρονος Ε/κ φέρεται σε δυο  διαφορετικές περιπτώσεις να απέσπασε  συνολικό χρηματικό ποσό περίπου 2 χιλ. ευρώ και σε μια τρίτη περίπτωση επιταγή της εταιρείας περίπου 600 ευρώ που πλαστογραφήθηκε και εξαργυρώθηκε από τον ίδιο. 

Τα αδικήματα που αντιμετωπίζει ο 42χρονος είναι  αυτά της πλαστογραφίας, κυκλοφορίας πλαστού εγγράφου, κλοπή από υπάλληλο και εξασφάλιση πίστωσης με ψευδής παραστάσεις. 

Ανακρινόμενος ο 42χρονος από μέλη του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου έδωσε κάποιους ισχυρισμούς και διερευνώνται.

Οι συνεχίζονται εξετάζονται από το ΤΑΕ Πάφου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Κλείδωσε» η κοινή συνάντηση Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν με Ολγκίν

«Κλείδωσε» η κοινή συνάντηση Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν με Ολγκίν

Στις 11 Δεκεμβρίου θα επισκεφθούν από κοινού οι δύο ηγέτες, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τ/κ ηγέτης Τουφάν Έρχιουρμαν, τη Διερευνητική Επιτροπή για τους Αγνοούμενους και ακολούθως θα έχουν κοινή συνάντηση υπό την καθοδήγηση της Προσωπικής Απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, σύμφωνα με ανακοίνωση του Εκπροσώπου  των ΗΕ στην Κύπρο, Αλίμ Σιντίκ.

BEST OF TOTHEMAONLINE