ΦΟΝΙΚΟ - ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Άφαντος παραμένει 23χρονος που καταζητείται - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΦΟΝΙΚΟ - ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Άφαντος παραμένει 23χρονος που καταζητείται - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης φόνου, που διαπράχθηκε στις 21/06/2020, στην Λευκωσία, με θύμα 21χρονο, η Αστυνομία καταζητεί τον Puran Dass, 23 χρόνων, από Ινδία, αφού εναντίον του προέκυψαν στοιχεία για την εμπλοκή στη διάπραξη των υπό διερεύνηση αδικημάτων. 

Μέχρι στιγμής οι ανακριτές του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Λευκωσίας έχουν προχωρήσει στη σύλληψη έξι προσώπων, ηλικίας 27, 30, 24, 29, 30 και 24  ετών, τα οποία τελούν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του υπόπτου, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λευκωσίας, στο τηλέφωνο 22-802222 ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Νέα δεδομένα δημιουργεί η απόφαση για πρόωρη αποφυλάκιση, μέσω προεδρικής χάρης, του Χαράλαμπου Χρυσάνθου, γνωστού και ως «Χάμπουργκερ», ο οποίος εξέτιε ποινή κάθειρξης 35 ετών για δύο υποθέσεις απόπειρας φόνου σε Λάρνακα και Αγία Νάπα, ενώ είχε προηγουμένως καταδικαστεί και για υπόθεση βιασμού και επίθεσης εναντίον γυναίκας.

BEST OF TOTHEMAONLINE