ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Έκανε το three-peat η Μακάμπι του ΚΟΡΥΦΑΙΟΥ Σφαιρόπουλου! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ – ΒΙΝΤΕΟ)

Έκανε το three-peat η Μακάμπι του ΚΟΡΥΦΑΙΟΥ Σφαιρόπουλου! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ – ΒΙΝΤΕΟ)

Το τρίτο σερί πρωτάθλημα της και 54ο της ιστορίας της πανηγύρισε η Μακάμπι Τελ Αβίβ, επικρατώντας 86-81 της Ρισόν στον τελικό του Final 4!

Back to back για τον Γιάννη Σφαιρόπουλο, ο οποίος αναδείχθηκε κορυφαίος προπονητής στο πρωτάθλημα του Ισραήλ για τη σεζόν 2019/20!

Μένει στον… θρόνο της στο Ισραήλ η Μακάμπι Τελ Αβίβ!

Η «ομάδα του λαού» υπέταξε στον τελικό του Final Four τη Μακάμπι Ρισόν, επικρατώντας 86-81, με αποτέλεσμα να πανηγυρίσει το τρίτο σερί πρωτάθλημά της και 54ο της ιστορίας της! Παράλληλα αυτό ήταν και το δεύτερο συνεχόμενο με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο στον πάγκο της.

Ωστόσο, η χαλάρωση στο δεύτερο ημίχρονο λίγο έλειψε να κοστίσει στη Μακάμπι. Οι πρωταθλητές έκλεισαν το πρώτο μέρος στο +18 (54-36), φτάνοντας ακόμη και στο +22 (54-32) νωρίτερα.

Από την άλλη, η Ρισόν δεν τα παράτησε, ροκανίζοντας συνεχώς τη διαφορά και με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ντι Άντζελο Χάρισον κατάφερε να πλησιάσει ακόμη και στον πόντο (82-81), στα 35’’ πριν τη λήξη.

Εκεί, ήρθε εύστοχο ζευγάρι ελεύθερων βολών από τον Στουντεμάιρ, με τον Χάρισον στη συνέχεια να αστοχεί και τον Γουίλμπεκιν με 2/2 από τη γραμμή να κάνει το 86-81, στα 25’’, όπου εκεί ουσιαστικά το ματς έληξε, με το σύνολο του Γιάννη Σφαιρόπουλου να παίρνει το ροζ φύλλο.

Πρώτος σκόρερ για τη Μακάμπι, ήταν ο Στουντεμάιρ με 18 πόντους. Από ‘κει και πέρα, από 16π. ο καθένας είχαν οι Χάντερ και Σάντι Κοέν, με τον Ντόρσεϊ να προσθέτει άλλους 14π., ξεκινώντας με 4/4 τρίποντα, αλλά στη συνέχεια… σίγησε. Αρνητικός πρωταγωνιστής ήταν ο –ήρωας του ημιτελικού- Γουίλμπεκιν, ο οποίος είχε μόλις 7π. με 1/14 έξω από τα 6,75μ.!

Από το σύνολο του Γκάι Γκούντες έκανε… τρομακτική εμφάνιση ο Ντι Άντζελο Χάρισον με 38 πόντους.

Τα δεκάλεπτα: 29-21, 54-36, 69-59, 86-81.

Πηγή: sport-fm.gr

The post Έκανε το three-peat η Μακάμπι του ΚΟΡΥΦΑΙΟΥ Σφαιρόπουλου! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ – ΒΙΝΤΕΟ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Φόνος στην Πέγεια: Το τελευταίο αντίο στον αδικοχαμένο Στέλιο – Πότε θα γίνει η κηδεία και η παράκληση της οικογένειας

Ρίχνουν «στάχτη» στα μάτια καταναλωτών και τους πωλούν διαμάντια «μαϊμού» - Πώς τους ξεγελούν και τι να προσέξετε

Εντοπισμός κινητών και ναρκωτικών σε επιχείρηση Αστυνομίας στις φυλακές - Σε εξέλιξη η έρευνα για τη βόμβα

Ελένη Μενεγάκη: Ανακοίνωσε το τέλος της από το καθημερινό - «Σβήνω το λαμπάκι μου και δεν θα ξανά μπω» - Δείτε Βίντεο

Όταν ο Φειδίας ανακαλύπτει... «δωρεάν» ανθρακούχο νερό στο Ευρωκοινοβούλιο - Παραδέχεται αποτυχία και επιστρέφει με poll στους followers του - Δείτε βίντεο

Aπολύθηκες; Μάθε τα δικαιώματα σου - Ολες οι λεπτομέρειες



Έπεσαν οι τόνοι στο εθνικό συμβούλιο - Δρομολόγηση συγκεκριμένων κινήσεων σε διπλωματικό επίπεδο

Έπεσαν οι τόνοι στο εθνικό συμβούλιο - Δρομολόγηση συγκεκριμένων κινήσεων σε διπλωματικό επίπεδο

Μία από τις κρισιμότερες συνεδριάσεις του Εθνικού Συμβουλίου η σημερινή, η οποία πραγματοποιήθηκε υπό το φως των προκαταρκτικών εκθέσεων του ΓΓ των ΗΕ για την ΟΥΝΦΙΚΥΠ και λίγες μέρες πριν την ετοιμασία της έκθεσης Ολγκίν, η οποία σύμφωνα με τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο Κωνσταντίνο Λετυμπιώτη, αναμένεται στις 10 Ιουλίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top