ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Φέτος… στερεύουν και οι δικαιολογίες των ΑΕΛιστών!

Φέτος… στερεύουν και οι δικαιολογίες των ΑΕΛιστών!

Δεν μας αρέσει να… “λιβανίζουμε” διοικήσεις, αλλά όταν γίνονται σωστές κινήσεις, οφείλουμε να τις επισημάνουμε, όπως ασκούμε κριτική όταν κάτι κρίνουμε πως δεν λειτουργεί σωστά.

Στην περίπτωση της ΑΕΛ για παράδειγμα, μας έκανε εντύπωση η τιμή των εισιτηρίων διαρκείας της νέας περιόδου (2020-2021), αφού το φθηνό πακέτο με την ονομασία “Yellow” κοστίζει 90 ευρώ, που αντιστοιχεί σε μόλις… πέντε ευρώ για το κάθε εντός έδρας παιχνίδι της Λεμεσιανής ομάδας στο νέο πρωτάθλημα.

Κακά τα ψέματα, η ΑΕΛ τα προηγούμενα χρόνια έχει πληγεί όσο καμία άλλη ομάδα από τη λεγόμενη “κάρτα φιλάθλου”, όμως υπάρχουν πάρα πολλοί ΑΕΛίστες που δεν έχουν κανένα πρόβλημα για να δώσουν τα στοιχεία τους στον ΚΟΑ ή όπου αλλού χρειάζεται (αυτό αποδείχθηκε στον τελικό κυπέλλου του 2019 κόντρα στον ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ), για να μπορούν να πηγαίνουν στο γήπεδο, αλλά για κάποιον… ανεξήγητο/αδιανόητο λόγο, έχουν βολευτεί στους καναπέδες των σπιτιών τους, στις καφετέριες, στα μπούκκικα και στους καφενέδες, “εγκαταλείποντας” την ομάδα τους.

Φέτος, είναι παραδεκτό από όλους, ότι στη Λεμεσιανή ομάδα πνέει άλλος αέρας σε σχέση με πέρσι, παρότι θα έπρεπε να συμβαίνει το αντίθετο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΙ ΕΝΝΟΟΥΜΕ: Το… ΠΑΡΑΔΟΞΟ με Σοφοκλέους

Ο Πρόεδρος Ανδρέας Σοφοκλέους ξαναβρήκε την όρεξη του, κράτησε τον προπονητή όπως έπρεπε, αλλά και σχεδόν όλους τους παίκτες του περσινού ρόστερ, διατηρώντας έναν δυνατό κορμό και ενισχύοντας τον και όλα δείχνουν ότι τη νέα σεζόν, θα δούμε μία δυνατή ΑΕΛ που θα πρωταγωνιστήσει, διεκδικώντας ευρωπαϊκό εισιτήριο και κύπελλο και από εκεί και πέρα… βλέπουμε, αν υπάρχει περιθώριο για το κάτι παραπάνω στο πρωτάθλημα. Δύσκολο ξεδύσκολο, ποτέ δεν ξέρεις, όμως η ουσία είναι ότι η ΑΕΛ θα είναι εκεί, έχοντας υψηλούς στόχους και δεν θα έχει ρόλο… κομπάρσου.

Μένει πλέον να δούμε, αν θα κάνει και ο κόσμος το καθήκον του, το δικό του… ριστάρτ (έστω και χωρίς τους οργανωμένους οπαδούς για τους γνωστούς λόγους που σχετίζονται με την περιβόητη κάρτα), γιατί είναι ντροπή για την ιστορία της ΑΕΛ, να παίζει μπροστά σε σχεδόν άδειες εξέδρες.

Πλέον, μετά και τις τιμές που ανακοινώθηκαν για τα εισιτήρια διαρκείας, στερεύουν και οι δικαιολογίες των ΑΕΛιστών.

Επειδή όμως στην τσεπή κανενός δεν μπαίνουμε και ξέρουμε από… πρώτο χέρι τα ζόρια που περνάμε όλοι εμείς οι “κοινοί θνητοί”, το θέμα για την ΑΕΛ δεν είναι να κάνει ο κόσμος διαρκείας, αλλά να στηρίζει του χρόνου την ομάδα του με ή χωρίς εισιτήριο διαρκείας. Με απλά λόγια, ο στόχος της διοίκησης της ΑΕΛ που αποφάσισε να ρίξει στα… τάρταρα τις τιμές, είναι να μπαίνουν στο γήπεδο οι παίκτες και να μην τους πιάνει… “κατάθλιψη” βλέποντας την Ανατολική του Τσιρείου σχεδόν άδεια.

Για να καταλάβουν οι νέοι, αλλά και οι παλαιότεροι παίκτες που ήρθαν στην ΑΕΛ στη… μετά κάρτα φιλάθλου εποχή, σε ποια ομάδα έχουν έρθει. Σίγουρα, ακόμα κι αν γεμίζει η Ανατολική, δεν θα μπορεί να δίνει τον παλμό που δίνει η “Θύρα 3”, αλλά θα υπάρχει αν μη τι άλλο, μία διαφορετική “γαλαζοκίτρινη” αύρα στο γήπεδο, που θα τονώνει ψυχολογικά τους παίκτες του Ντούσαν Κέρκεζ, αλλά και τον ίδιο τον Κυπροβόσνιο κόουτς σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι…

The post Φέτος… στερεύουν και οι δικαιολογίες των ΑΕΛιστών! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Απόδραση «κομμωτή»: Άφαντος παραμένει ο ισοβίτης - Ελεύθερος ο ένας από τους συλληφθέντες

• Οι χώρες στην ΕΕ με τα πιο υγιή χρόνια ζωής - Ποια η θέση της Κύπρου

• Υπερτουρισμός: Πρώτη ανάμεσα στις χώρες που πλήττονται - Κόκκινη κάρτα σε δύο ελληνικά νησιά

• Έρχονται τα έξυπνα φώτα στη Λευκωσία - Ποιος ο σκοπός τους και πότε αναμένεται να λειτουργήσουν - Φωτογραφίες

• Το Ισραήλ αποκλείει τον Λίβανο από αέρα και θάλασσα, χτυπά κτίρια στη Βηρυτό - Χωρίς τηλεπικοινωνίες η Χεζμπολάχ - Βίντεο και φωτογραφίες

• Πυροβολισμοί τα ξημερώματα: «Γάζωσαν» καφενείο στην Πάφο – Υπό φρούρηση η σκήνη



ΠτΔ στη Νέα Υόρκη: «Πρέπει να πράξουμε ό,τι είναι δυνατόν για να επανενώσουμε τον τόπο μας»

ΠτΔ στη Νέα Υόρκη: «Πρέπει να πράξουμε ό,τι είναι δυνατόν για να επανενώσουμε τον τόπο μας»

Στις εξελίξεις στο Κυπριακό, στον στρατηγικό γεωπολιτικό ρόλο της Κύπρου στην περιοχή, στις εξαιρετικές διμερείς σχέσεις με τις ΗΠΑ και τον Στρατηγικό Διάλογο μεταξύ των δύο χωρών, αλλά και στη στενή συνεργασία της Κυπριακής Δημοκρατίας με τη Διασπορά, αναφέρθηκε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, μιλώντας σε δείπνο που παρέθεσε προς τιμή του η Ομοσπονδία Κυπριακών Οργανώσεων Αμερικής, στη Νέα Υόρκη. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top