O Σανέ «πρόδωσε» τη μεταγραφή του Χάβερτς! (BINTEO)

O Σανέ «πρόδωσε» τη μεταγραφή του Χάβερτς! (BINTEO)

Ο Κάι Χάβερτς ίσως και να είναι ήδη παίκτης της Τσέλσι δίχως να έχει ανακοινωθεί επίσημα, τουλάχιστον μετά τα όσα… ξέφυγαν από τον Λερόι Σανέ κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στη Μπάγερν Μονάχου.

Καταλάθος είδηση στο σίριαλ Κάι Χάβερτς – Τσέλσι χάρισε ο Λερόι Σανέ και μάλιστα άκρως χαρμόσυνη για τους φίλους των Μπλε.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του Γερμανού νεοαποκτηθέντα σταρ της Μπάγερν Μονάχου, ο 21χρονος μεσοεπιθετικός έχει ήδη υπογράψει στους Λονδρέζους και το αποκάλυψε αυθόρμητα, δείχνοντας να μην γνωρίζει πως τυπικά τουλάχιστον δεν έχει επέλθει οριστικό deal με τη Λεβερκούζεν, παρά το γεγονός ότι βρίσκεται στην τελική ευθεία.

Συγκεκριμένα, σε συνέντευξη Τύπου των Βαυαρών, ο Σανέ ρωτήθηκε για τη ζήτηση που υπάρχει στην Premier League σε Γερμανούς ποδοσφαριστές και η απάντησή του ήχησε ως πρόωρη επιβεβαίωση του δεύτερου «μπαμ» για την ομάδα του Φρανκ Λάμπαρντ:

«Πάντα η Γερμανία έβγαζε καλούς παίκτες. Φέτος, είναι η χρονιά του Βέρνερ και του Χάβερτς και νομίζω ότι η Τσέλσι πέτυχε απόλυτα που υπέγραψε και τους δύο».

Πηγή: Gazzetta.gr

The post O Σανέ «πρόδωσε» τη μεταγραφή του Χάβερτς! (BINTEO) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Όλα στο τραπέζι στο Εθνικό Συμβούλιο: Κυπριακό, κρίση , Βάσεις και νέα μέτρα στήριξης

Όλα στο τραπέζι στο Εθνικό Συμβούλιο: Κυπριακό, κρίση , Βάσεις και νέα μέτρα στήριξης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης προήδρευσε σύσκεψης του Εθνικού Συμβουλίου στο Προεδρικό Μέγαρο, ενημερώνοντας την πολιτική ηγεσία για τα αποτελέσματα των επαφών του και τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό. Σύμφωνα με τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, πραγματοποιήθηκε εκτενής ανταλλαγή απόψεων, με κοινή διαπίστωση την ανάγκη αξιοποίησης του χρόνου για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων.