ΑΙΓΑΙΟ: Παρακολουθούνται στενά οι κινήσεις της Τουρκίας- 'Δεν έχει λήξει ο συναγερμός'

ΑΙΓΑΙΟ: Παρακολουθούνται στενά οι κινήσεις της Τουρκίας- 'Δεν έχει λήξει ο συναγερμός'

Σε εγρήγορση παραμένει η Αθήνα με τις Ένοπλες Δυνάμεις να παρακολουθούν στενά τις κινήσεις της Τουρκίας στο Αιγαίο.

Αν και το τελευταίο 24ωρο δεν έχει καταγραφεί κίνηση από την πλευρά της Τουρκίας, κάτι που αξιολογείται θετικά στην Ελλάδα, πηγές του ΓΕΕΘΑ υπογραμμίζουν ότι σε καμία περίπτωση δεν έχει λήξει ο συναγερμός ούτε μπορεί κάποιος να κάνει λόγο για αποκλιμάκωση.

Άλλωστε, η τουρκική NAVTEX για την περιοχή που περιλαμβάνει και ελληνική ΑΟΖ εκπνέει στις 2 Αυγούστου, οπότε δεν μπορεί να αποκλειστεί κάποια κίνηση από την πλευρά της Τουρκίας.
 
Ο Έλληνας Πρωθυπουργός είχε χθες Τετάρτη 22/7 συνέχεια στις διπλωματικές κινήσεις καθώς επικοινώνησε και με τον Ρώσο Πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν. Στις 12:30 της Πέμπτης 23/7, με τη συνάντηση που θα έχει με τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα αρχίζει ο γύρος της ενημέρωσης των πολιτικών αρχηγών για την κατάσταση στα ελληνοτουρκικά

 

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΑΗΚ: Παραδοχή καθυστέρησης για τις γεννήτριες στη Δεκέλεια – Στο προσκήνιο και η ενεργειακή συμφωνία Κύπρου–Αιγύπτου

ΑΗΚ: Παραδοχή καθυστέρησης για τις γεννήτριες στη Δεκέλεια – Στο προσκήνιο και η ενεργειακή συμφωνία Κύπρου–Αιγύπτου

Στην παραδοχή ότι υπήρξε καθυστέρηση από πλευράς της ΑΗΚ ως προς τις ενέργειες που απαιτούνταν για την προώθηση της αγοράς και εγκατάστασης νέων γεννητριών στον ηλεκτροπαραγωγικό σταθμό Δεκέλειας, προχώρησε ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Αρχής.

BEST OF TOTHEMAONLINE