Σειρά διαδικτυακών εργαστηρίων «Δημιουργικά πρωινά για μαθητές»

Σειρά διαδικτυακών εργαστηρίων «Δημιουργικά πρωινά για μαθητές»

Ο Οργανισμός Νεολαίας Κύπρου μετά την πανδημία και τα μέτρα που ισχύουν για την ασφάλεια και υγεία των μαθητών, προχωρεί στη διοργάνωση σειράς διαδικτυακών δημιουργικών εργαστηρίων για μαθητές που θα ήθελαν να περάσουν δημιουργικά τα πρωινά τους παρακολουθώντας διάφορα εργαστήρια.

 

Η σειρά διαδικτυακών εργαστηρίων με τίτλο «Δημιουργικά πρωινά για μαθητές», απευθύνεται σε μαθητές και μαθήτριες Γ’ Γυμνασίου, Α’ και Β’ Λυκείου και Τεχνικών Σχολών Μέσης Εκπαίδευσης (14-17 ετών). Τα εργαστήρια μπορούν να παρακολουθήσουν και αρχάριοι μαθητές. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει εργαστήρια ομαδικότητας, διαχείρισης συναισθημάτων, φωτογραφίας, τραγουδοποιίας και δημιουργίας διαδικτυακού ηλεκτρονικού παιχνιδιού καθώς επίσης και δημιουργία κατασκευών με ανακυκλώσιμα υλικά.

Σκοπός της συγκεκριμένης σειράς είναι η προσωπική και συναισθηματική ανάπτυξη αλλά και η απόκτηση δεξιοτήτων που θα βοηθήσουν τους συμμετέχοντες να γίνουν πιο αποδοτικοί τόσο ως μαθητές αλλά και να γνωριστούν, να συνυπάρξουν και να συνεργαστούν με άλλους συνομήλικούς τους.

Τα εργαστήρια θα διεξαχθούν από τις 27/07 μέχρι τις 06/08/2020 (Δευτέρα με Πέμπτη από τις 11:00-13:00), μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας ΖΟΟΜ και θα έχουν διαδραστικό χαρακτήρα.

Συμπληρώνοντας τη Δήλωση Συμμετοχής ο γονέας ή κηδεμόνας του/της μαθητή/τριας εξυπακούεται ότι έχει διαβάσει τους όρους για τις ομαδικές συναντήσεις μέσω εργαλείων τηλεδιάσκεψης των υπηρεσιών του ΟΝΕΚ.

Η συμμετοχή είναι Δωρεάν.

Για πληροφορίες ΕΔΩ και στο τηλέφωνο 77 77 27 57 (δωρεάν κλήση). Για δηλώσεις συμμετοχής πατήστε ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ακόμα μια συνάντηση χωρίς αποτέλεσμα για τη διάνοιξη νέων σημείων διέλευσης, είχαν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές της ελληνοκυπριακής και της τουρκοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, ενόψει της διευρυμένης συνάντησης για το κυπριακό, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE